Tryllekunstner pris – hvad koster en tryllekunstner

Anders MøllerTryllekunstner, tryllekunstner pris

Hej folkens,

Jeg vil i dette indlæg give jer et overslag over hvad mit trylleshow koster. En tryllekunstners pris kan variere meget, og man skal altid huske at prisen er proportionel med kvaliteten og professionalismen af underholdningen.  Jeg har nu efterhånden optrådt i mere end 10 år, og har derfor god erfaring med at prissætte mit show, så det passer ind til jeres budget.

tryllekunstner pris

 

Jeg laver et show af 30-45 minutters varighed. Jeg laver flere typer af shows, og som udgangspunkt er disse alle prislagt på samme niveau for at gøre det så enkelt for kunden. Jeg sørger altid for at mit show er tilpasset netop jeres event, og jeg plejer at lave enten et show i større format eller et close-up show. Sidstenævnte er ikke så kendt blandt festarrangører, men det er faktisk ofte den type show, der får de bedste reaktioner blandt publikum: som navnet antyder er det et show, der forgår helt tæt på publikum, og jeres gæster vil derfor få sig en mere personlig, sjov og ikke mindst stærk oplevelse, når jeg får bolde til at bytte hænder (mellem tilskuerne!), ure forsvinder, kort skifter farve osv.

Mine priser deles op efter privat – og erhvervskunder. For et show af 30 min – 45 min ligger mine priser i:

For privat: 3000.- til 4000.-

For Erhverv: 5000.- til 6000.-  

Man skal dog have i mente, at dette kun er overslag på prisen. Der er altid andre faktore, der vil spille ind, fx antallet af gæster til eventet, klokkeslet på dagen, og hvor i landet jeres event afholdes.

Hvorfor vælge en tryllekunstner?

Jeg bliver af og til spurgt, hvorfor man bør vælge en tryllekunstner til sit event frem for fx noget musik eller en komiker evt. En tryllekunsnter har en række helt klare fordele over disse to andre underholdningsformer. Den første grund som jeg fremhæver er, at ingen anden underholdningsform er så unik og universel: magi kan underholde alle, og det virker på tværs af bl.a. kultur, sprog og alder. Som arrangør vil man altid sikre at den underholdning man vælger bliver et sikkert hit, og med en tryllekunsnter kan man altid læne sig trygt tilbage i stolen, og blot nyde showet sammen med de andre gæster.

tryllekunstner pris

Dernæst er et trylleshow en utrolig god icebreaker og det er altid ekstremt godt til at få festen rykket op i højeste gear. Det kan med andre ord kickstarte en fest, så jeres gæster omgående vil have en masse at snakke om efter showet.

Unik underholdning

Desuden bruger jeg ofte ordet “unik”, til at beskrive mit show. Jovist har alle set tryllekunstnere på TV og i cirkus, men dette er den tradionelle form for trylleriet. Jeg har gennem mange år forfinet min stil, og tager et meget mere moderne udgangspunkt, når først mit show går igang. Jeg lægger stor vægt på at showet skal være sjovt, og folk vil da også enten skraldgrine eller sidde i dyb forundring gennem showet.

Tak fordi I læste med! Læs meget mere om mig og mine shows her på tryllekunstner.