Konfirmationsperioden er i gang!

Så er konfirmationerne for alvor i gang og det er altid en periode som jeg glæder mig super meget til! Jeg har i år allerede været rundt til konfirmationer over hele landet og optræde med mit konfirmationsshow, og det er så fedt at få lov at hjælpe med til at gøre den specielle dag for konfirmanden lidt ekstra magisk og uforglemmelig.

Den kommende weekend byder på shows i henholdsvis Odense, Kolding, København mm. for at nævne et par af de steder jeg skal besøge, og jeg er i fuld gang med at lægge sidste hånd på forberedelserne til disse shows. Hvis I overvejer at booke et magisk indslag til netop jeres konfirmation, så er I stadig meget velkomne til at kontakte mig. Jeg har et par få pladser tilbage i kalenderen, som ikke er fyldt ud endnu, og selvom det skulle ske at jeg er booket, så vil jeg hellere end gerne hjælpe med at finde en af mine dygtige kollegaer som evt. kan hjælpe.

Læs meget mere om mit konfirmationsshow her.

Jeg fik i øvrigt lige denne tilbagemelding fra konfirmationen for Alexander, som var én af de konfirmationer, jeg optrådte til i sidste weekend: “Kære Anders, Jeg vil blot sige dig tusinde tak for et forrygende show som fik sat ekstra godt gang i festen og som alle vores gæster og især Alexander snakkede meget om efterfølgende. Det var prikken over iét på en rigtig dejlig dag.

Det varmer altid at få tilbagemeldinger som denne, for som jeg startede med at sige, så er jeg bare så taknemmelig for at jeg kan komme ud og hjælpe med til at gøre så mange konfirmanders dag lidt mere magisk!

Traditionen tro kommer et lille tip til sidst: En af mine rigtig gode veninder, der er folkeskolelære, har oprettet denne side med alle de populære børnesange. En rigtig hyggelig side, som du kan kigge lidt rundt på.