TRYLLEKUNSTNER TIL BRYLLUP

Magisk og uforglemmelig underholdning som brudeparret og gæsterne sent vil glemme!

Gør den store dag endnu mere magisk!


En tryllekunstner til brylluppet er altid en ideel måde at gøre den store dag endnu mere speciel, magisk og uforglemmelig for såvel brudeparret som gæsterne. Tryllekunstner Anders Møller har optrådt til bryllupper over hele landet og han ved derfor præcis, hvordan man gør denne store dag endnu mere unik og speciel så den bliver fyldt med glæde, smil, højlydt latter og ikke mindst stor forbløffelse. Med brudeparret i centrum vil Anders’ show byde på et væld af fantastiske effekter, grin og et par overraskelser!
Hvis I vil sikre at jeres bryllupsfest bliver en uforglemmelig oplevelse for brudepar såvel som gæster, så er Anders altid et sikkert valg!

Tryllekunstner Anders Møller til bryllup

En unik og sjov bryllupsgave, der vil gøre jeres bryllup endnu mere uforglemmeligt for alle jeres gæster!

tryllekunstner til bryllup

Dit show til vores bryllypsfest var helt igennem forrygende. Du formåede at engagere alle vores gæster og der blev snakket længe om dig og dit show, efter du var gået!

Katrine, Bryllup

SKAB RAMMERNE FOR ET MAGISK BRYLLUP


Når I booker Anders til jeres bryllup, kan I altid være sikre på at I er i de tryggeste hænder. Anders har gennem mange års erfaring lært, hvordan man skal give et hvilket som helst publikum en oplevelse i særklasse.!


Sæt de perfekte rammer for brylluppet

Gør jeres bryllup magisk, og sørg for at det bliver en uforglemmelig oplevelse for brudeparret såvel som gæster! Det bliver med andre ord de perfekte rammer for en magisk og perfekt bryllup.

Masser af grin og høj publikumsinteraktion

Anders har optrådt til bryllupper over hele landet og han ved derfor præcis, hvordan man skal give alle gæster en fantastisk oplevelse. Anders' bryllupsshow lægger vægt på høj underholdningsværdi og jeres gæster vil få motioneret lattermusklerne samtidig med, at de vil sidde i dyb forundring.

Skræddersyet til netop jeres bryllup

Anders sørger for at showet er skræddersyet til netop jeres bryllup. Et trylleshow passer altid perfekt ind og alle gæsterne vil få sig en oplevelse, som de med sikkerhed vil nyde i fulde drag.
tryllekunstner til bryllup
tryllekunstner til bryllup

OM ANDERS

Magi leveret med charme og humor

Tryllekunstner Anders Møller har tryllet i mere end 10 år. Han har gennem flere hundrede optrædener i både indland og udland forfinet sin stil, så han kan underholde et hvilket som helst publikum. Med sin charmerende, og nede-på-jorden stil er Anders det perfekte valg, hvis I vil forkæle jeres gæster med fænomenal underholdning, der vil indeholde stærk magi, en masse humor og et par overraskelser! Lad Anders gøre jeres bryllup til en helt speciel oplevelse for jeres gæster.

LÆS MERE OM ANDERSMere info
tryllekunstner til bryllup

REFERENCER

KONTAKT ANDERS

Hvis I vil være sikre på, at jeres konfirmand skal få sig en magisk konfirmation, som han eller hun sent vil glemme, så er I mere end velkomne til at sende en forspørgsel allerede idag. Det er selvfølgelig helt uforpligtende! 

KONTAKT