Læs med her, om den perfekte underholdning til jeres fest i Jylland!

Hvis I snart skal holde fest i Jylland så bør man altid tænke ekstra godt over, hvilke indslag der bør være med, således at festen bliver gjort så speciel og mindeværdig som muligt. Der er rigtig mange ting, der skal spille sammen for at festen den kører på skinner – dette gælder uanset om man holder en fødselsdag, en firmafest, et bryllup, en konfirmation eller lignende.

Af netop denne grund kan det ofte ske at man kommer til at glemme festunderholdningen. Dette kan være en store fejl, for skønt der er mange andre ting, der også skal arrangeres, så er den rette underholdning en af de ingredienser, der kan være med til at trække feststemningen i top.

Underholdning til festen kan bestå af rigtig mange forskellige indslag: alt fra en sjov selskabsleg, til en spændende quiz, til festmusik etc. Jeg vil forslå et indslag, som altid tager gæsterne med storm og som sikrer at den festlige dag bliver gjort helt speciel!

Underholdning, der passer perfekt til jeres fest i Jylland

Jeg hedder Anders Møller og jeg er tryllekunstner. Jeg har optrådt professionelt i mere end 10 år, og har været så heldig at få fornøjelsen af at optræde i både indland og udland og i TV i bl.a. Aftenshowet og på TV2. Jeg optræder til arrangementer over hele landet og til alle typer af fester – både til privat – og erhvervsarrangementer.

Mit trylleshow tilpasses altid til jeres behov. Min tilgang til underholdningen er, at det skal være moderne og få alle med. Samtidig så optræder jeg altid med en god portion humor og sjov (dog aldrig under bæltestedet – med mindre dette selvfølgelig ønskes) og det er derfor underholdning som alle vil kunne nyde fuldt ud og lade sig tryllebinde af.

Magisk underholdning til festen

Magisk underholdning til festen sikrer altid at gæsterne får sig en masse at snakke om, og det er utrolig vigtigt for det hjælper nemlig med til, at der efter showet altid er en suverænt god stemning og atmosfære. Det hjælper med andre ord med til at skubbe festen godt i gang og det sikrer bl.a.

  • Forbløffelse og forundring: Jeres gæster vil sidde som tryllebundet til stolene under hele showet og blive fascineret af det ene mere utrolige trick efter det andet. Efter underholdningen vil de fleste sidde tilbage med følelsen af, at der nu engang må være mere mellem himmel og jord!
  • Godt gang i lattermusklerne. Underholdningen bliver blandet med en masse humor og sjov og det gør at gæsterne vil få sig en oplevelse der ikke blot byder på utroligt trylleri men også en masse grin. Lokalet bliver fyldt med latter og god stemning og det varer ved resten af aftenen eller dagen.
  • Jeres gæster i centrum. Jeres gæster er i centrum fra start til slut og bliver indblandet tæt.
  • Tilpasses jeres rammer. Uanset hvilke rammer, der er for jeres event, så tages der forbehold for dette, så det passer bedst muligt ind.
  • For gæster i alle aldre. Alle gæster får sig en utrolig overraskelse som vil blive nydt uanset om der kun er voksne med til festen eller der også kommer børn med. Hvis der er børn med, så plejer jeg altid at slutte af med at lære dem et trick eller to, så de har noget at kunne snyde jer med efter!
  • Læn dig godt tilbage. Som arrangør er der nok og se til, og det er derfor essentielt at du kan læne dig tilbage når underholdningen starter og nyde det sammen med gæsterne.

 

Udtalelser fra tidligere fester

Anders var booket til min svigerfars 70-års fødselsdag. Og vi kan kun sige: Hold da op, hvor var det et FORRYGENDE show, som Anders leverede! Alle var underholdt til den helt store guld-medalje igennem Anders’ halvtimes show. Der blev snakket om det non-stop gennem resten af festen og gæsterne var vilde med det! Især min svigerfar var godt underholdt, og du fik ham indblandet i showet på en både hyggelig og sjov måde! 
Katrine Nørgaard

Jeg har oplevet Anders Møller til vores datters konfirmation – og hvor var det fedt! Anders leverede en magisk oplevelse, som blev nydt af alle vores gæster. Han skabe smil hos alle og det var ganske enkelt super godt. Det var med til at gøre dagen ekstra uforglemmelig for vores datter.
Annette Grønlund

“Fantastisk og meget magisk underholdning til vores julefrokost. Anders var forrygende og alle var dybt imponeret over hans evner. Stor anbefaling her fra.” 
Thomas Skøtte, Julefrokost

 

Den perfekte festunderholdning i Jylland hvis:

  • Du vil gøre noget ekstra særligt for gæsterne til festen
  • Du vil give gæsterne en fantastisk oplevelse, der sent bliver glemt!
  • Du vil fylde lokalet med god energi og højt humør!
  • Du vil have at gæsterne bliver underholdt til fulde!

Der er rigtig mange muligheder når det kommer til god underholdning, man kan vælge at arrangere og tage med til festen i Jylland. Med mit indslag er du altid i trygge hænder, så du ved at gæsterne får sig en utrolig oplevelse, der vil huskes længe efter.

Hør mere

Hvis du sidder tilbage med nogle spørgsmål eller har lyst til at sende en forespørgsel for at høre om jeg er ledig til at kunne optræde til jeres kommende fest, så er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg stræber altid efter at svare tilbage så hurtigt som muligt, og som regel indenfor et par timer. Dette kan jeg dog ikke overholde i weekenden, hvis jeg er ude og optræde til andre shows.

Kontakt her.

Læs mere her.