Søger I underholdning til jeres privatfest? Mit navn er Anders Møller og her i indlægget vil jeg give et par bud på, hvordan I kan sikre at jeres gæster får sig en uforglemmelig og ikke mindst utrolig sjov dag eller aften. Jeg vil komme med tre bud på et par sjove indslag som bl.a. “Tip en 13er” eller “Margretheskål” og dernæst fortælle om hvorfor det også altid er en succes at booke et trylleshow. Jeg er nemlig tryllekunstner og optræder til privatfester over hele landet. Jeg har optrådt til mere end +500 arrangementer gennem de sidste 10 år.

sjov underholdning privatfest

Anbefalinger fra tidligere shows:

“Fantastisk og meget magisk underholdning til vores privatfest. Anders var forrygende og alle var dybt imponeret over hans evner. Stor anbefaling her fra.”
Claes Hansen

 

“Anders Møller er nærværende, oplagt og rap i replikken. Tryllebandt hele salen til min 40års fest”
Peter Rothgaardt

Ideer til underholdning til privatfest

Som lovet kommer her et par ideer til sjov underholdning, der altid gør sig godt til privatfesten.

 

Tip en 13er

Tip en 13er er en klassisk selskabsleg, som alle kan være med på på samme tid. Her forbereder man en række spørgsmål, som der herefter skal besvares.

Helt grundlæggende så starter man med at uddele en række sedler til alle deltagerne. For hvert spørgsmål kan deltagerne enten vælge 1, X eller 2, alt efter hvilken svarmulighed de mener er den rigtige. Når alle spørgsmål er læst op, kan man samle sedlerne sammen og herefter udpege vinderen, som selvfølgelig er den person, der har haft flest rigtige. Man kan evt inddele legen i flere forskellige faser. På denne måde kan hver fase omhandle noget forskelligt: fx kan den første fase indeholde spørgsmål om fx musik, mens den næste kan omhandle spørgsmål, der har noget at gøre med geografi.

En anden ide er at gøre Tip en 13er quizzen så personlig som mulig. Her kan man altså lave spørgsmål, der omhandler de gæster der er med til privatfesten.

Margrethe Skål

Margretheskål er ligeledes en klassisk og sjov leg, der gør sig utrolig godt, når man skal have styr på underholdningen til sin privatfest.

Måske kender du allerede reglerne, men hvis ikke så kommer en gennemgang af dem her. Før legen starter så skal man have skrevet en masse kendte personer på små lapper papir. Dette kan man selv gøre, men en ide er også at bede om hjælp fra gæsterne. Så alle gæster får fx uddelt 3 sedler, og dernæst besked på at skrive navnet på en kendt person på hver af disse sedler.

Når man har indsamlet sedlerne kan legen begynde. Nu skal alle gæster inddeles i to hold. Første hold begynder ved at sende en deltager op til skålen hvor alle sedler ligger sammenfoldet i. Nu får denne gæst et eller to minutter til at forklare så mange personer som muligt – uden at nævne navnet på personen. Resten af holdet skal gætte personen og når man har gættet en person korrekt får man et point. Når de to minutter er gået er det næste holds tur. Dette fortsætter indtil alle navne er læst. Nu kan næste runde begynde og nu må man ikke snakke, men man skal derimod mime personen.

Hatte legen

Dette er et anderledes men ikke mindst ligeså sjovt indslag, der også gør sig rigtig godt til privatfesten. Her skal alle have en sjov hat på før legen begynder. Jo sjovere jo bedre, og man kan fx købe en masse nytårshatte. Nu forklarer du at ingen må sige ordet “Nej”. Hvis man siger ordet så skal man give sin hat til den person, der fik en til at sige det. Legen kan herefter fortsætte i en time eller to, og hver gang man kommer til at sige nej, må man altså aflevere sin hat. Det gælder på den måde om at få så mange hatte fra de andre gæster som muligt.

Efter tiden er gået vil den person med de fleste hatte vinde.

Book et trylleshow til privatfesten

Hvis man virkelig vil give sin gæster en oplevelser udover det sædvandlige, så vil et trylleshow altid fungere godt som underholdning til privatfesten.

Et trylleshow får altid jeres gæster til at spærre øjnene op og hiver samtidig stemningen i vejret. Jeg laver et show, hvor alle gæsterne bliver indblandet, og et show som indeholder en masse utrolige tryllerier i særklasse! Det er underholdning som alle vil elske – uanset alder, og jeg skræddersyr altid showet så det kan tilpasses til lige præcis rammerne for jeres privatfest.

Du kan læse meget mere omkring mig og mit show her.

sjov underholdning til privatfest