TRYLLEKUNSTNER TIL KONFIRMATION

Tryllekunstner Anders Møller leverer magisk underholdning som konfirmanden og gæsterne sent vil glemme!

TRYLLESHOW TIL KONFIRMATION


Det er en helt speciel oplevelse at blive konfirmeret, og Anders kan med sit show sørge for at dagen bliver endnu mere uforglemmelig. Med konfirmanden i centrum vil Anders med sin charmerende og nede-på-jorden stil sørge for, at jeres gæster får en oplevelse fyldt med smil, højlydt latter og ikke mindst stor forbløffelse.
Anders kan enten afholde et show i større format eller et "close-up" show hvor gæsterne kommer helt tæt på magien, så de får en mere personlig oplevelse. En kombination af disse to showtyper plejer også altid at gå godt i spænd. Send en uforpligtende forspørgsel og hør hvordan vi finder netop den showform, der passer jeres konfirmation bedst.

Tryllekunstner Anders Møller til konfirmation

En unik og uforglemmelig gave, hvor konfirmanden kommer i centrum på en hyggelig og sjov måde!

tryllekunstner til konfirmation

"Tak for det Anders! Dit show til vores datters konfirmation var af højeste kvalitet og du gav alle vores gæster - og især vores datter, en fantastisk og meget magisk oplevelse. "

Anne Lauridsen, konfirmation

EN FÆNOMENAL KONFIRMATION


Når I booker Anders til jeres konfirmation, kan I altid være sikre på at I er i de tryggeste hænder. Anders har gennem mange års erfaring lært, hvordan man skal give et hvilket som helst publikum en oplevelse i særklasse. Gennem hele showet vil der være fokus på konfirmanden, så han eller hun får en konfirmation, der sent vil blive glemt! Det kan være overvældende at være i fokus en hel dag, så Anders sørger altid for, at det sker på en afslappende og behagelig måde, så konfirmanden blot kan læne sig tilbage og nyde showet!


Sæt de perfekte rammer for konfirmationen

Gør jeres konfirmation magisk, og sørg for at det bliver en uforglemmelig oplevelse for konfirmand såvel som gæster! Det bliver med andre ord de perfekte rammer for en magisk og perfekt konfirmation.

Masser af grin og høj publikumsinteraktion

Anders har optrådt til konfirmationer over hele landet og han ved derfor præcis, hvordan man skal give alle gæster en fantastisk oplevelse. Anders' konfirmationsshow lægger vægt på høj underholdningsværdi og jeres gæster vil få motioneret lattermusklerne samtidig med, at de vil sidde i dyb forundring.

Skræddersyet til jeres konfirmation

Anders sørger for at showet er skræddersyet til netop jeres konfirmation. Et trylleshow passer altid perfekt ind og alle gæsterne vil få sig en oplevelse, som de med sikkerhed vil nyde i fulde drag.
tryllekunstner til konfirmation
tryllekunstner til konfirmation

OM ANDERS

Magi leveret med charme og humor

Tryllekunstner Anders Møller har tryllet i mere end 10 år. Han har gennem flere hundrede optrædener i både indland og udland forfinet sin stil, så han kan underholde et hvilket som helst publikum. Med sin charmerende, og nede-på-jorden stil er Anders det perfekte valg, hvis I vil forkæle jeres gæster med fænomenal underholdning, der vil indeholde stærk magi, en masse humor og et par overraskelser! Lad Anders gøre jeres næste arrangement til en helt speciel oplevelse for jeres gæster.

LÆS MERE OM ANDERSMere info
tryllekunstner til konfirmation

REFERENCER

ET FANTASTISK INDSLAG

Anders var booket til vores søns konfirmation i 2017, da han er vild med trylleri. Vi var samlet 45 gæster til festen i en alder fordelt over 7-70 år. Anders fangede fra første sekund alles opmærksom, og han imponerede os alle med sit fænomenale show. Det var et alle tiders indslag med trylleri på utrolig højt plan! Gæsterne snakker stadig om det, og det var en oplevelse vi giver de bedste anbefalinger.

Jannik Bøje Holm, Kolding

GJORDE DAGEN EKSTRA UFORGLEMMELIG

Jeg har oplevet Anders Møller til vores datters konfirmation - og hvor var det fedt! Anders leverede en magisk oplevelse, som blev nydt af alle vores gæster. Han skabe smil hos alle og det var ganske enkelt super godt. Det var med til at gøre dagen ekstra uforglemmelig for vores datter.

Annette Grønlund, København

EN SUPER GOD OVERRASKELSE FOR ALLE

Hej Anders, vi vil gerne have lov at sige dig mange mange tak for en underholdning, der var helt i verdensklasse. Alle vores gæster syntes det havde været en super god overraskelse, og der var ikke den mindste tvivl om, at det faldt i alles smag - ikke mindst for vores søn. Vi sender hermed de største anbefalinger af dit konfirmationsshow. Endnu engang tak for det Anders!

Thomas Schultz, Nyborg

KONTAKT ANDERS

Hvis I vil være sikre på, at jeres konfirmand skal få sig en magisk konfirmation, som han eller hun sent vil glemme, så er I mere end velkomne til at sende en forspørgsel allerede idag. Det er selvfølgelig helt uforpligtende! 

KONTAKT