Står I og søger underholdning til 18 års fødselsdag? Så finder i det perfekte festindslag til dagen her!

Når man skal holde 18 års fødselsdag, så er det altid en god ide at give gæsterne og ikke mindst fødselaren en oplevelse ud over det sædvandlige. Der er mange ting at overveje her – jeg optræder til fødselsdagsfester over hele landet og sikre at festen bliver gjort magisk og uforglemmelig! Jeg er nemlig tryllekunstner, og har optrådt til flere hundrede fødselsdagsfester over hele landet!

Et indslag til 18 års fødselsdagen, der sent glemmes!

At give fødselaren og alle gæsterne en magisk overraskelse er altid en god ide. Mit show byder på en masse utrolige effekter og en masse grin, og hvis du vil sikre at gæsterne får sig en oplevelse ud over det sædvandlige, så er jeg leveringsdygtig i festunderholdning, som vil gøre at alle sidder som limet til stolen fra første sekund. Når I booker mig til jeres 18 års fødselsdag, så kan I bl.a. forvente:

 • Underholdning som alle vil nyde i fulde drag!
 • En overraskelse som vil få jeres gæster til at grine og forbløffes!
 • Skræddersyet underholdning med fokus på fødselaren
 • Kan tilpasses præcist, så det passer ind i rammerne for jeres fødselsdag.
 • En overraskelse til fødselsdagen som vil hive stemningen i vejret!
 • Et indslag, der fungerer som den helt perfekte icebreaker og giver en masse at snakke om.

Der er rigtig mange gode grunde til at booke magisk underholdning til fødselsdagen. Hvis du vil høre mere, så er du altid velkommen til at sende en uforpligtende forespørgsel til mig her.

Moderne festunderholdning til 18 års fødselsdagen

Jeg har mere end 10 års erfaring, og mit fødselsdagsshow hjælper altid med at hive stemningen i top til den store festdag. Mit show består af en masse utrolige effekter, som vil gøre at alle gæsterne sidder mundlamme, og fascineres dybt. Jeg har specialiseret min stil gennem mange hundrede shows, og jeg har lagt den mere traditionelle tryllekunstner tilgang på hylden med høj hat og hvide handsker til fordel for en mere moderne tilgang, hvor gæsterne er i fokus fra første sekund og hvor magien blandes med en masse humor som vil få alle til at grine godt igennem.

Den store fordel ved denne form for festunderholdning er, at det får alle med fra første sekund, og så er det en magisk overraskelse som vil gøre dagen helt speciel og ekstraordinær. Hvis man vil sikre at dagen bliver uforglemmelig, så kan jeg uden tvivl hjælpe!

Masser af grin til fødselsdagen fra start til slut

Med mit show kan I roligt forvente at alle jeres gæster vil få motioneret lattermusklerne fra start til slut af showet. Det er humor, der aldrig ryger under bæltestedet, og du kan derfor roligt sætte dig tilbage og efterlade underholdningen til en, der ved, hvordan man skal give gæsterne en fantastisk oplevelse.

Alle jeres gæster inddrages

Showet inddrager alle jeres gæster tæt gennem showet, og det er netop en af charmerne ved det: de sjoveste momenter opstår ofte af improviseret episoder, der opstår efter en af gæsterne fx har reageret sjovt på en effekt eller kommet en vittig replik. Gæsterne er med hele vejen igennem showet og alle vil inddrages. Jeg har specialiseret mig i at få alle med uanset størrelsen på publikum, og underholdningen bliver derfor mere personlig.

Med fødselsaren i fokus

Hvis det ønskes kan fødselaren bringes i fokus, så han eller hun får sig en ekstra magisk oplevelse. Fødselaren kommer aldrig ud på slap line, og det er vigtigt for mig at fødselaren får den bedste og sjoveste oplevelse. Dette kan altid aftales nærmere, og det er altid den bedste afslutning for showet, når fødselaren får lov at blive stjernen!

Skræddersyet til jeres rammer

Mit show skræddersyes altid til netop jeres rammer for fødselsdagen. Der kan være forskellige ting, der skal tages forbehold for – måske er der udenlandske gæster med til showet, så det skal holdes på engelsk (eller måske en blanding mellem dansk og engelsk), eller det kan være der er et bestemt tema, der skal inddrages gennem showet. Uanset hvad, så sikrer jeg at det er tilpasset lige præcis de rammer, som I har for jeres arrangement.

Til alle størrelser

Uanset størrelsen af jeres publikum så vil jeg kunne lave et show, der får alle med. Hvis man er en mindre forsamling, så holdes et mere intimt show, og hvis der er flere gæster så er det heller ingen problem. jeg hjælper med lyd, hvis dette er påkrævet.

Det siger andre

Herunder finder du udtalelser og anbefalinger fra andre, der har oplevet underholdning fra mig.

Jeg havde booket Anders Møller til min mors 80 års fødselsdag – en utrolig magisk og meget meget positiv oplevelse for alle gæsterne og ikke mindst min mor. Han er exceptionelt god til at få inddraget alle i publikum og til at huske navnene på gæsterne. Det var en fantastisk oplevelse med en masse utrolige tryllerier.
Thorlil Holm, Vejle

 

Vi havde booket Anders til min mands fødselsdagsfest og vi kunne simpelthen ikke have ønsket os bedre underholdning. Han leverede fænomenalt trylleri som fangede os alle fra første sekund.
Ruben Berner, Åbyhøj

 

Vi bookede Anders til vores fødselsdagsfest og det var i den grad en fornøjelse at opleve Anders og hans utrolige magi. Han fik inddraget alle vores gæster og med fingerfærdighed, tankelæser og flere utrolige effekter sørgede han for at vi alle nød showet i fulde drag. Anders krydrede desuden det hele med humor, der sad lige i skabet og som gjorde at lattermusklerne blev godt rørte. Endnu engang tak for et fantastisk show. 
Steffen Boye Christensen

Det er nogle anbefalinger, som jeg er umådeligt stolte af, og for mig er den absolut bedste følelse at være med til at give jeres gæster en oplevelse, som vil hjælpe med til at trække hele fødselsdagen op og gøre dagen ekstra speciel.

Med underholdning til 18 års fødselsdagen fra mig er I sikret:

Når I booker underholdning fra mig så er I i trygge hænder. Med mange hundrede shows i bagagen, så kan du som arrangør roligt læne dig tilbage og lade mig sørge for at give gæsterne en overraskelse som vil give festen en magisk og god stemning. Derudover kan du bl.a. forvente følgende:

 • I vil gøre jeres 18 års fødselsdagsfest til noget helt særligt
 • Underholdning, der bringer jeres fødselar i centrum på en hyggelig og sjov måde
 • I vil give gæsterne en magisk overraskelse som de vil nyde i fulde drag
 • I vil få underholdning, der får sat godt gang i selskabet
 • Underholdning for alle aldre

Hvor tidligt skal I booke?

Som en tommelfingerregel er det selvfølgelig altid en god ide at være ude i så god tid som muligt, når underholdning til 18 års fødselsdagen skal bookes. Mange datoer bliver hurtigt booket op, da det er populære tidspunkter at lægge sin festlige begivenhed på. Dog er det aldrig for sent at sende en forespørgsel, og hvis min kalender er ledig, så vil jeg altid gerne hjælpe med til at skabe rammerne for en magisk og særdeles underholdende oplevelse.

Har I flere spørgsmål?

Flere spørgsmål? Så er I altid velkommen til at ringe eller skrive til mig. Jeg besvarer altid så hurtigt som muligt og ofte indenfor et par timer. Det er selvfølgelig helt uforpligtende, og jeg hjælper altid med at finde frem til den løsning, der giver bedst mening for jeres fest.

Book den perfekte underholdning til 18 års fødselsdagen

Hvis I gerne vil give jeres fødselar og gæster en utrolig og fantastisk oplevelse, som vil gøre at jeres kommende 18 års fødselsdagsfest bliver noget helt specielt, så er I altid mere end velkommen til at kontakte mig, så I kan høre mere.

I kan enten ringe eller skrive og uanset hvad, så vil jeg efterstræbe at besvare jeres forespørgsel eller spørgsmål så hurtigt som muligt. På den måde kan I høre mere om showet, og hvordan det kan tilpasses jeres behov.

Jeg glæder mig meget til at høre fra her.

Kontakt her.

Læs mere om mig og mine shows her.