UNDERHOLDNING TIL
JULEFROKOST

Magisk underholdning

Fra tryllekunstner Anders Møller


Søger I underholdning til julefrokosten? Vil I holde en julefrokost udover det sædvanlige? Så kan tryllekunstner Anders Møller hjælpe med at tage jeres julefrokost til nye højder: jeres gæster vil skiftevis skraldgrine eller sidde med åben mund og polypper i dyb forundring, når Anders fremfører sit underholdende show på sin charmerende og humorfyldte facon.

Sceneshow eller close-up magi
Hvad end I skal bruge et sceneshow for +100 gæster eller et mere personligt “close-up” show, der forgår lige foran næserne på folk, så kan Anders klare det. Send en uforpligtende forspørgsel og hør hvordan vi finder netop den showform, der passer jer bedst.

Julefrokost underholdning

Kig selv med her!

“Du leverede knivskarp underholdning til vores julefrokost. Vores medarbejdere elskede dit show! Du er stadig et varmt samtaleemne. Bravo, Anders!”

Morten Ågaard, lego

Altid et sikkert valg

Anders har optrådt til flere hundrede arrangementer og han ved derfor, hvordan man giver netop jeres gæster en oplevelse ud over det sædvanlige, som der vil blive snakket om længe efter!

Skræddersyet show

Anders skræddersyr altid sit show til netop jeres julefrokost, så det bedste show opnåes. Har I desuden et tema for aftenen eller et produkt, der skal i fokus, kan dette altid flettes ind i showet.

Masser af grin!

Det vigtigste er at publikum hygger sig og får en hylende morsom oplevelse med magi og forundring. Anders bruger sin charmerende stil og sikrer at jeres gæsters lattermuskler bliver godt trætte efter showet!

Publikum Indblandes

Publikum vil i høj grad blive indblandet igennem showet. Anders er ekspert i at give gæsterne en personlig oplevelse, og der er intet stærkere når magien sker i gæsternes egne hænder!

tryllekunstner til julefrokost
underholdning til julefrokost

Om Anders

Magi leveret med charme og humor

Anders Møller er en af landets mest eftertragtede tryllekunstnere. Han har tryllet i indland og udland og ved derfor præcis, hvordan man skal give et publikum en oplevelse de meget sent glemmer.
Anders bryder med den traditionelle forstilling om en tryllekunstner med hvid hat og kanin og har udviklet sin egen charmerende stil, som han bruger til at give sit publikum en uforglemmelig oplevelse, hvor der er garanti for en masse latter og stor forundring. Anders benytter sig af fingerfærdighed og afledning til at fremfører trylleriet med helt almindelige hverdagsobjekter. Der ligger derfor mange års træning bag, når Anders får ure til at forsvinde fra tilskuerne, bolde til at skifte hænder og kort til at skifte kulør.

Anders udvikler desuden sine egne effekter, og han har ofte holdt workshops og seminare for andre tryllekunstnere i Danmark. Han har fået flere af sine effekter udgivet i både bøger og magaziner, og så skriver har han en international trylleblog, der læses af flere hundrede tryllekunstnere fra hele verden.

REFERENCER

Top underholdning til vores julefrokost

“Vi skulle bruge underholdning til årets julefrokost og valgte Anders til at sørge for at vores gæster blev underholdt. Og det må vi sige at han klarede med manér! Anders startede med at underholde alle vores gæster med sit show, og fortsatte så ned til bordene, hvor han underholdte med sine imponerende fingerfærdighedskunster! Der var store grin og endnu højere klapsalver gennem Anders’ show og gæsterne nød det i fulde drag. Vi giver hermed Anders en stor anbefaling herfra.”


MADS RASMUSSEN,
Julefrokost

Imponerende magi og god stemning

“Anders var det perfekte indslag til årets julefrokost. Anders fik lynhurtigt charmeret sig ind på vores gæster, og herefter blev der tryllet med kort, mønter, elastikker, rubiks-terninger og vi var alle særdeles godt underholdt. Anders formåede både at overraske, forbløffe og få os til at grine. Anders gav os imponerende magi, og sørgede for en god stemning, som varede resten af aftenen (og som vores medarbejdere iøvrigt stadig snakker om!).”


SOFIA CLAUSEN,
Bilkas Julefrokost

Trylleri i verdensklasse

“Vi vil gerne sige stor tak til dig, Anders, for at give vores medarbejdere en helt igennem uforglemmelig aften med trylleri, der var i absolutte verdensklasse. Du optrådte med et show, der tryllebandt alle gæsterne fra første sekund. Det var helt sublimt, og dit intime nærvær gjorde at alle gæsterne fik en personlig og stærk oplevelse, og du var især hurtig til at få de gæster, der hjalp til på scenen til at slappe af og nyde showet. Vores gæster snakker stadig om dig og dit show, og der diskuteres stadig heftigt, hvordan nogle af numrene gik til. Tak for et forrygende show, Anders.”


SIMON FEDDER,
Firmaevent

Hør om Anders er ledig


I er altid velkomne til at sende en helt uforpligtende forspørgsel, så Anders kan forslå, hvordan der skabes de absolut bedste rammer for at give jeres gæster en uforglemmelig oplevelse til jeres næste event.

Kontakt Anders