Underholdning til julefrokosten

Magisk underholdning

Fra tryllekunstner Anders Møller


Vil I holde en julefrokost udover det sædvanlige? Så kan tryllekunstner Anders Møller hjælpe med at tage jeres julefrokost til nye højder: jeres gæster vil skiftevis skraldgrine eller sidde med åben mund og polypper i dyb forundring, når Anders fremfører sit underholdende show skræddersyet til netop jeres julefrokost.

Sceneshow eller close-up magi
Hvad end I skal bruge et sceneshow for +100 gæster eller et mere personligt “close-up” show, der forgår lige foran næserne på folk, så kan Anders klare det. Send en uforpligtende forspørgsel og hør hvordan vi finder netop den showform, der passer jer bedst.

Man ved man har gjort det godt, når man får et stående bifald efter showet . du leverede knivskarp underholdning, Anders. Bravo!

Morten Ågaard, lego

tryl til julefrokost af Anders Møller

Skræddersyet underholdning


Anders skræddersyr altid sit show til netop jeres arrangement, og har I derfor et tema for aftenen eller et produkt, der skal i fokus, kan dette altid flettes ind i showet.


Altid et sikkert valg!

Skræddersyet til jeres event

Masser af grin

Høj publikumsinteraktion

Tryllekunstner Anders Møller til julefrokost

Om Anders

Magi leveret med charme og humor

Tryllekunstner Anders Møller har tryllet i mere end 10 år. Han har gennem flere hundrede optrædener i både indland og udland forfinet sin stil, så han kan underholde et hvilket som helst publikum. Med sin charmerende, og nede-på-jorden stil er Anders det perfekte valg, hvis I vil forkæle jeres gæster med fænomenal underholdning, der vil indeholde stærk magi, en masse humor og et par overraskelser! Lad Anders gøre jeres næste arrangement til en helt speciel oplevelse for jeres gæster.

MERE OM ANDERS
Tryllekunstner anders møller
 

Hør om Anders er ledig


Send en forspørgsel og modtag et helt uforpligtende tilbud.

Kontakt