underholdning 60 års fødselsdag

Søger I forrygende underholdning til 60 års fødselsdagen? Så læs med her!

Hej, mit navn er Anders Møller. Velkommen til dette indlæg, hvor jeg vil præsentere nogle af de sjove indslag, man kan lave til fødselsdagen, som får smilet og grinet frem på alle gæsterne. Her vil vi bl.a. kigge på hvordan man kan lave en tip en 13er quiz, en sjov tegn og gæt og mere til. Jeg vil også slå et slag for at man kan gøre dagen ekstra speciel ved at booke et trylleshow.

Jeg er nemlig selv tryllekunstner og optræder til fødselsdagsfester og arrangementer over hele landet. Det har jeg gjort i mere end 10 år efterhånden og det betyder at jeg har finpudset mit fødselsdagsshow, så det altid hjælper med at sætte gang i festen og gøre den gode stemning endnu bedre.

 

Herunder finder du et par anbefalinger fra mit show:

“Vi havde booket Anders til min hustrus fødselsdagsfest i weekenden. Jeg må bare sige at han leverer varen ud over al forventning. Har har en behagelig, charmerende og utrolig dygtig karakter, der indfanger ale gæsterne. 5 store stjerner herfra.”
Glen Koch

“Vi hyrede Anders til et arrangement for 50 gæster, og det var intet problem at fange publikum, Underholdningsværdien er helt i top og trylleriet er blandet en masse humor i topklasse. STOR anbefaling.”
Mikkel Valentin

sjov underholdning til 60 års fødselsdag

Mit fødselsdagsshow varer en halv times tid. Det bliver leveret med en masse charme og humor, så alle vil få grinet godt igennem og dernæst sidde med åben mund i forbløffelse over de utrolige tricks. Det er underholdning for alle aldre, og der vil blive snakket en masse om det efter showet, og længe efter.

Læs mere om mig og mit show her.

Send en forespørgsel og få et uforpligtende tilbud

Sjov til 60 års fødselsdagen

Jeg lovede også at komme med et par ekstra ideer til, hvad man ellers kan lave af sjove indslag til 60 års fødselsdagen. Dem kigger vi på herunder.

Husk på, at det altid giver god mening at tænke over hvor mange gæster der kommer med til festen, aldersgruppe osv. Det gør det altid en smule lettere når man skal vælge, hvilke indslag, der passer bedst ind.

Tegn og gæt

Tegn og gæt er den klassiske selskabsleg, hvor man får en gæst op, som skal trække en seddel fra en skål. Den ting, eller den person der står på papiret skal man nu forsøge at tegne. Man kan evt. opdele sit selskab i hold, så det gælder om at score så mange point som muligt. Når man gætter en person rigtigt får holdet et point, og nu kan man gå i gang med at tegne den næste. Man kan sætte en timer så man har 2 minutter til rådighed for hver runde.

 

Gæt og grimasser

Gæt og grimasser kender de fleste sikkert også. Her skal man ligeledes have udvalgt en gæst som kommer op og trække en seddel, hvorpå det enten kan stå en genstand eller måske en hel sætning. Hvad end der så står, så skal man nu mime dette, og nu skal ens hold forsøge at gætte hvad der står. Man kan ligeledes her sætte en timer, så det gælder om at gætte det så hurtigt som muligt.

 

Tip en 13er

Tip en 13er er de klassiske quiz, hvor alle får tildelt et stykke papir med svarmuligheder på. Nu stiller man spørgsmålene og nu skal deltagerne svarer så godt som muligt. Man kan lave en sjov fødselsdags edition, hvor der spørges ind til personlige spørgsmål om fødselaren. Det kan fx være noget i stil med følgende:

  • Hvad er fødselarens yndlings feriedestination
  • Hvilken skole gik fødselaren på?
  • Hvad hed fødselarens første kæledyr?
  • Hvilken by er fødselaren oprindeligt fra?

Hvorfor rejser gæsterne sig?

Dette er en anderledes, men ikke mindst ligeså sjov leg, der kan leges til 60 års fødselsdagen. Det fungerer altid godt som god underholdning, og jo flere gæster der er med jo bedre. Man skal forberede legen ved at skrive en række sætninger på stykker af papir. Man kan fx skrive:

  • Alle der har kendt fødselaren i mere end 20 år rejser sig op
  • Alle der er i familie med fødselaren rejser sig op
  • Alle der har gået i strikkeklub med fødselaren rejser sig op.

På selve dagen kan legen nu begynde. Bed fødselaren om at sætte sig i midten af lokalet. Nu viser man gæsterne et papir af gangen. Det er her vigtigt at fødselaren ikke kan læse hvad der står. Nu skal de gæster rejse sig op, som det gælder for, og nu skal fødselaren altså gætte, hvad der står på papiret.

 

underholdning til 60 års fødselsdag