firma underholdning

“Tak for det! Du gav os et fantastisk show til vores firmafest! Det var underholdning som ALLE vores +100 gæster nød og var top underholdt af!”
Steen Rude, Firmafest

Søger I den bedste firma underholdning, der vil give jeres gæster en forrygende oplevelse, der vil snakkes om længe efter? Så læs med her!

Anders Møller laver et show, som jeres gæster meget sent vil glemme! Et show hvor alle involveres tæt, og hvor alle vil få grinet godt igennem samtidig med at underkæben vil ramme gulvet et par gange. Det er underholdning som alle vil elske, og som gør sig perfekt til firmafesten!

Magisk Firma underholdning, der sent bliver glemt

Anders Møller er magisk entertainer, og har optrådt til flere hundrede firmaarrangementer over hele landet. Med den erfaring i bagagen ved Anders præcist hvordan man skal indfange jeres gæster fra første sekund han træder på scenen. Anders har forfinet og moderniseret sin stil, så man godt kan pakke den stereotype forestilling om en tryllekunstner med hvide handsker og kanin LANGT væk. Anders leverer moderne underholdning med charme og et glimt i øjet som vil tage jeres gæster med storm og som vil få dem til at skiftes mellem at gå grinet godt i gennem og sidde i dyb forundring over de fantastiske og umulige effekter som Anders fremfører.

Gæsterne får grinet igennem fra start til slut

Firma underholdning skal fremfor alt give jeres gæster underholdning, der trækker stemningen op til loftet og som vigtigst af alt giver gæsterne en oplevelse, der får dem til at skraldgrine. Samtidig med dette vil showet fascinere og give et samtaleemne blandt gæsterne, der vil blive snakket meget længe efter!

Den perfekte icebreaker

Showet kan lægges de fleste tidspunkter i løbet af firmafesten. Hvis man vælger at lægge det først på aftenen har det altid den effekt at fungere som den perfekte ice breaker, og hjælper med til at løsne selskabet op og få gang i den gode stemning med det samme!

Firma underholdning tilpasset jeres behov

Showet tilpasses altid jeres behov, så det passer ind i rammerne for jeres firmafest.

firma underholdning

For alle på en gang eller close up?

Anders’ laver to typer af shows til firmafesten. En kombination af disse to fungerer også rigtig godt. Anders laver enten sit fællesshow for alle på en gang. Dette show har en halv times varighed og er proppet med grin og fantastiske og utrolige effekter fra start til slut. I close-up showet sker magien helt tæt på, og her går Anders rundt mellem jeres gæster, så alle får sig en magisk, sjov og personlig oplevelse. Som sagt fungerer en kombination af disse to showtyper også altid rigtig godt.

hvor mange gæster?

Firma underholdning bør inkluderes til firmaarrangementet om I så bliver 20 gæster eller +100. Anders’ er vant til at optræde for arrangementer i alle størrelser og uanset antallet af gæster, vil let blive tilpasset, så alle er med!

På dansk eller engelsk

Anders har optrådt for flere internationale publikummer i Danmark og i udlandet, så hvis I har internationale gæster, kan showet uden problemer blive lavet på engelsk, så alle kan være med.

firma underholdning

Hvor længe før firma underholdning varer?

Underholdning til firmafesten kan variere meget i varighed. Det kommer fx an på hvor mange gæster, der er inviteret og hvor mange indslag, der er fordelt i løbet af aftenen. Et show med Anders Møller har en varighed på omkring en halv time. Det betyder at det let kan passes ind alle steder i løbet af aftenen, og det fungerer både godt først på aftenen, efter hovedretten, eller måske efter desserten er blevet serveret.

Det perfekte indslag, hvis festen skal skille sig ud

Mange vælger at lave nogle klassiske selskabslege som firma underholdning for gæsterne. Det fungerer også rigtig godt at inkludere fx en Tip en 13er, en sjov stafet eller måske en anden sjov festleg. Denne form for underholdning hjælper altid med at hive stemningen op. Dog skal man tænke på, at disse indslag ofte ses til fester, og det bliver derfor svært at få firmaarrangementet til at skille sig ud fra mængden.

Hvis man derfor vil have festen til at skille sig ud vil en tryllekunstner altid kunne hjælpe med til at gøre dagen både speciel og magisk. Et moderne trylleshow med Anders Møller får gang i festen som intet andet indslag kan det!

Læs mere her.

Kontakt nu og få uforpligtende tilbud.

firma underholdning