Hvis I søger underholdning til jeres fest i Nordjylland, som vil tage jeres gæster med storm og vil fylde lokalet med god energi og højt humør så finder I det her!

Når man skal holde fest – uanset hvor man befinder sig og uanset hvilket type arrangement det er, så bør man aldrig gå ned på underholdning. Underholdning er et af de aspekter til festen som gør at det kan gå fra at blive en nogenlunde fest til en fest hvor alle skraldgriner og er i det bedste festhumør.

Der er mange muligheder når man skal finde underholdning. Her vil jeg forklare mere omkring, hvad det er, som jeg kan tilbyde. Jeg optræder ofte til fester i Nordjylland og ved præcis hvordan man skaber en fest, der vil blive husket tilbage på med smil og glæde!

Fantastisk underholdning til festen i Nordjylland

Underholdning bør få folk til at grine og i øvrigt give en masse at snakke om efter. På denne måde fungere underholdningen derfor også som en ice breaker, der får sat stemningen og får sat gang i selskabet. Mit navn er Anders Møller og jeg er tryllekunstner. Jeg optræder over hele landet, men optræder især ofte til arrangementer og fester i Nordjylland med underholdning.

Utrolig magi som alle vil elske

Mit show byder på utrolig magi, som vil gøre at jeres gæster igen og igen sidder med munden vidt åben i bare forbløffelse. Min underholdning byder på en masse overraskelser og utrolige effekter. Jeg er gået langt væk fra opfattelse af en traditionel tryllekunstner med til tider lidt for brugte rekvisitter som de kinesiske ringe, reb etc. og derfor bruger jeg stedet moderne og almindelige rekvisitter som gør det hele meget mere utroligt.

En af de helt store styrker ved denne underholdningsform er også at det altid giver en masse at snakke om efter showet og også ofte længe efter. Dette bringer alle gæsterne tættere på hinanden – uanset om alle kender alle på forhånd og det virker derfor som den oplagte ice breaker.

Alle indblandes tæt gennem showet

Mit show har alle jeres gæster i centrum. Der er tæt publikumsinteraktion gennem hele showet og jeres gæster er altid med til at forme underholdningen i den forstand at jeg ofte improviserer ud fra gæsternes reaktioner og kommentarer, når de oplever ting og sager som ikke burde kunne lade sig gøre. Når jeres gæster er i fokus så gør det også at magien og underholdningen bliver mere personlig, sjov og ikke mindst mere stærk. Jeg fortrækker at stå så tæt på jeres gæster som muligt og i og med at den fysiske afstand bliver så lille som mulig, så byder det op til underholdning, der efterlader et langt større indtryk i hukommelsen.

Underholdning for alle aldre

Min underholdning er for alle aldre! Uanset om der kun er voksne med, eller om en stor del af jeres gæster består af børn i forskellige aldre, så gør jeg så effekter og humoren tilpasses så den rammer lige plet i forhold til jeres gæster.

Hvis der er børn med, så plejer jeg i øvrigt at slutte af med at lære dem et par tricks, så de har noget at kunne gå ind og underholde jer med bagefter. På den måde efterlader det børnene med endnu mere, og det fungerer altid som prikken over i’et.

En bestemt person i fokus?

Hvis I skal afholde fødselsdag eller konfirmation eller en anden festlig lejlighed, hvor der er en person i fokus så kan jeg bringe ham eller hende i centrum af showet på en sjov og hyggelig facon, så dagen bliver gjort ekstra uforglemmelig.

Dette kan I glæde jer til

Hvis I booker underholdning til jeres fest i Nordjylland med mig, så kan du og dine gæster glæde jer til:

  • Et indslag som gør festen speciel og helt ekstraordinær!
  • Et festindslag, som trækker stemningen til tops
  • Underholdning som vil få gæsterne til at skraldgrine og udbryde WOW mange gange!
  • Et personligt indslag med jeres gæster i centrum.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis I vil vide mere eller har lyst til at sende en forespørgsel så kan I kontakte mig her. Det er selvfølgelig helt uforpligtende og vi kan altid tage en snak om, hvordan den underholdningen kan tilpasses jeres forhold, så den passer bedst muligt ind.

Læs mere om mig og se videoer og billeder her.

Jeg glæder mig til at høre fra jer!