Vil I give jeres gæster en fantastisk oplevelse til jeres kommende fest eller event? Så er et trylleshow det perfekte valg!

Et trylleshow får alle gæsterne indblandet og sikrer at festen bliver gjort uforglemmelig for alle! Tryllekunstner Anders Møller er en af landets mest bookede tryllekunstnere og har forfinet sit trylleshow til mere flere tusinde arrangementer gennem de sidste 10 år. Anders Møller er en moderne tryllekunstner, som fanger publikum fra første sekund. I kan derfor godt glemme alt om en sterotyp tryllekunstner med høj hat og kanin – Anders leverer magi og underholdning, der er serveret på en moderne og charmerende måde, så alle jeres gæster vil få sig en ekstraordinær og fantastisk oplevelse, som vil blive snakket om længe efter!

Læs anbefalinger fra Anders’ show:

“En stor tak skal lyde til Anders, der leverede et fantastisk og underholdende show til vores sølvbryllup. Han fik involveret alle vores gæster, store som små og alle fik en super god og sjov oplevelse.”
Jette Eggert

 

“Anders Møller er nærværende, oplagt og rap i replikken. Tryllebandt hele salen til min 40års fest” 
Peter Rothgardt, Fødselsdag

book trylleshow

Trylleshow gør festen perfekt!

Et trylleshow hjælper altid med at sætte gang i festen. Det kan tilpasses enhver begivenhed, så det passer ind til netop de rammer, der er sat for jeres arrangement. Anders optræder med sit trylleshow til alle slags arrangementer, og det passer derfor perfekt ind til fx en fødselsdag, bryllup, firmafest, konfirmation, julefrokost etc. Det gør sig godt til både privatfester og som firma underholdning.

Utrolig magi med en masse grin

med et trylleshow leveret af Anders Møller så kan I være sikre på at gæsterne får sig en utrolig oplevelse. Anders optræder med en masse charme og stor humor. Det gør at jeres gæster enten vil sidde i dyb forbløffelse over de utrolige og umulige effekter eller få grinet godt igennem. Det er denne kobling mellem magi og humor, der bringer den perfekte stemning og atmosfære til dagen.

trylleshow gør festen perfekt

Den perfekte icebreaker

Det er meget fleksibelt hvornår et trylleshow vil kunne passes ind til jeres arrangement. Mange vælger at lægge det efter forretten eller hovedretten. Det kan også passende lægges tidligere eller senere på dagen, og uanset hvornår det lægges, så vil det fungere som den perfekte ice breaker, der hjælper med at ryste godt gang i selskabet. Samtidig giver det altid en masse at snakke om, så alle gæster vil have noget at snakke om efter.

Gæsterne kommer i centrum

Gæsterne kommer i centrum fra første sekund når showet går i gang. Det er denne tætte publikumsinteraktion, som Anders har formået at bruge til perfektion, og han er lynhurtig til at improvisere med på ting, som publikum siger, og derved er der ikke et show der er ens.

trylleshow

Tilpasset jeres behov

Trylleshowet vil altid blive tilpasset til jeres behov. Har I bestemte gæster, der skal lidt ekstra i centrum eller måske en bestemt rekvisit, der kunne være sjov at få implementeret i showet. Anders hjælper altid med at gøre processen så nem og overskuelig som muligt, så I bare kan slappe af, og lade Anders om at give jeres gæster en fantastisk oplevelse.

For alle på en gang eller close-up?

Anders laver to forskellige typer af trylleshows. Et fællesshow for alle på en gang: her bliver alle involveret gennem showet og det kan laves for både arrangementer med +20 gæster til arrangementer med +100 eller flere gæster. Her bliver alle gæsterne optrådt for på samme tid og det har en varighed af en halv times tid.

Den anden showform er det, der kaldes close-up. I close-up showet går Anders rundt mellem gæsterne og trylle “up close”, så alle gæsterne kommer helt tæt på magien og får en utrolig stærk og sjov oplevelse. Det passer derfor perfekt, hvis arrangementet afholdes i lidt mere løse rammer, hvor gæsterne måske mingler rundt mellem hinanden.

trylleshows

Hør mere og få et uforpligtende tilbud

Anders Møller optræder til arrangementer over hele landet og hvis I gerne vil høre mere og få et helt uforpligtende tilbud til, hvordan et show kan hjælpe med til at gøre jeres næste fest eller event helt perfekt så kan I sende en forespørgsel her.

I kan læse meget mere om Tryllekunstner Anders Møller her.