Samarbejde med FN

Hej allesammen!

Så er det vist på tide med en lille opdatering fra mig! Jeg har enormt travlt for tiden og over lige for tiden står den bl.a. på optrædener til firmafester, fødselsdage, bryllupper og så er de første julefrokost-shows snart ved at skulle afholdes! Derudover så bruger jeg meget af min tid på at forberede mig på et projekt som jeg snart vil fortælle meget mere om både her på siden og på min Facebook-side. Som titlen antyder så er det et samarbejde med FN i forbindelse med deres 17 verdensmål.

Trylleshow i 48 byer!

I forbindelse med disse mål, så skal der over december lægges mere fokus på disse, så derfor skal jeg på en turne rundt i hele landet. Jeg skal nemlig besøge 48 danske byer over 12 dage (jep, jeg får travlt!). I hver by laver jeg et trylleshow som sætter disse mål i fokus og jeg slutter hvert show af med en lille trylleskole, hvor jeg lære alle dem, der er interesseret et lille trick med et kortspil, der er specielt designet af FN til at forklare om målene. Alle tilstede vil få et af disse spil helt gratis!

Det er et projekt jeg glæder mig enormt meget til at komme i gang med, og som sagt er jeg nu i fuld gang med at strukturere det show, som jeg skal vise! Der vil komme mange flere oplysninger om showet og om hele konceptet i aviser over hele landet meget snart.

 

Derudover er der sket en masse andre ting. Jeg har som I måske har opdaget fået opdateret en masse ting her på siden, og bl.a. har jeg lige fået lagt sidste hånd på en opdateret version af min promovideo. Og hvis I er lidt for dovne til at se den på forsiden, så har jeg også inkluderet den herunder;)

Derudover så er jeg netop blevet interviewet af skribenterne fra ideertilfest.dk. Det burde komme op på deres side snarest – det er hvertfald hvad de har lovet!

Indtil da, så håber jeg at I har nyder jeres oktober måned!

Mange hilsner
Anders