Så er der gang i magien igen!

Skrevet 22. juni, 2020

Hej allesammen,

Så er det vist ved at være på tide med en opdatering herfra. Først og fremmest så håber jeg at I allesammen får nydt sommeren. Det tegner rigtig godt indtil nu i forhold til sommer – og dejligt strandvejr!

Corona virussen har som bekendt lukket meget af samfundet ned i de seneste måneder, og desværre betød det også at rigtig mange arrangementer blev aflyst. Den ramte lige ind i konfirmationsperioden, og det betød at de er blevet rykket til senere på året. Få ligger her i juni, mens mange er blevet rykket til enten august eller september. Heldigvis så ser det ud til at vi i Danmark og resten er verden er ved at komme over den, og hvor er det bare rart at samfundet er ved at vende tilbage til normale tilstande igen.

For mig har det også betydet at der ligeså stille er ved at komme gang i arrangementerne igen! Og hold nu op, hvor har jeg glædet mig til at kunne komme ud og sprede magi og grin til fester og events igen. I sidste søndag stod den på shows hos to konfirmationer og i denne weekend har jeg bl.a. haft fornøjelsen af at optræde til en firma-sommerfest, en skoleafslutning for en 9. klasse samt en fødselsdagsbrunch. Jeg kan simpelthen ikke fortælle hvor dejligt det er, at endelig kunne komme ud og optræde igen efter næsten 3 måneder, hvor der har været forsamlingsforbud.

I næste weekend står den på trylleshows ved to fødselsdagsfester begge oppe i Nordjylland. I juli skal jeg bl.a. optræde til et par bryllupper, en vejfest og et par sommerfester og ellers står den på afslappende uger herhjemme. Jeg skulle have været i Italien med min familie, men det blev desværre aflyst ovenpå alt det her. Den tur har vi til gode!

Til august og september begynder der for alvor at komme gang i tingene igen, og det er her at mange af konfirmationerne er rykket til. Husk, at vi I står og skal holde en konfirmation og ønsker at gøre dagen ekstra magisk og uforglemmelig for jeres konfirmand og alle gæsterne så er I altid velkomne til at skrive eller ringe for at høre nærmere. Jeg har stadig få ledige pladser i kalenderen.

Jeg vil ønske dig og din familie en rigtig god sommer. Samtidig håber jeg at I er kommet gennem denne trælse corona-tid i god behold.

Hav en skøn sommer,

Anders