Søger I det perfekte indslag og den sjoveste underholdning til jeres private julefrokost? Læs med her!

Når der skal holdes julefrokost så er det vigtigste at der er højt humør og god feststemning. Der er mange måder at skabe dette på – fra at have en lækker julefrokost-menu til at have nogle sjove indslag og lege. Julefrokostlege gør sig altid godt, men hvis man virkelig vil give gæsterne en oplevelse, der går ud over det sædvandlige så gælder det om at finde julefrokost underholdning som:

  • Giver en masse smil og grin
  • Sætter godt gang i julefrokosten
  • Giver en masse at snakke om
  • Passer som en god ice breaker

Hvis du vil sikre at jeres kommende privat julefrokost kommer til at skille sig ud, og sikre at gæsterne kommer til at tænke tilbage på den med glæde, så bør du overveje dette indslag.

Husk i øvrigt at man til julefrokosten skal have husket at arrangere mange andre ting som fx at finde et sted at være, og måske have en fotograf med til julefrokosten. Netop sidstenævnte går rigtig godt i spænd med underholdningen, da de sjove øjeblikke lettere kan indfanges. Til at finde en fotograf kan let bruges FotografNu.

Fantastisk underholdning til privat julefrokosten

Så hvilket indslag til julefrokosten kan skabe de overstående betingelser for den bedste aften? Et show med magi og grin kan altid sikre netop dette: Jeg optræder til julefrokoster over hele landet og optræder til både private og erhvervs julefrokoster. Jeg har optrådt professionelt gennem de sidste 10 år – og når jeg træder på scenen så vil gæsterne nyde hvert et sekund af underholdningen som består af en masse utrolige tryllerier og samtidig en masse grin og humor!

Moderne underholdning til jeres julefrokost

Jeg optræder med en moderne og charmerende stil, der springer over alle de traditionelle ting som man forbinder med en tryllekunstner – du kan derfor godt glemme alt om hvide handsker og kinesiske ringe, jeg optræder med publikum i fokus fra start til slut og giver publikum en oplevelse, der meget sent vil blive glemt.

Masser af grin fra start til slut

Det vigtige for mig er at gæsterne får en oplevelse som giver den bedste stemning til jeres fest – derfor byder showet på en masse humor fra start til slut som fylder lokalet med grin og højt humør. Det er humor som alle kan grine med af og der er aldrig nogen af gæsterne der bliver udstillet på en måde, der kan være træls for dem – alle får sig en oplevelse der vil blive nydt fuldt ud.

Jeres gæster i centrum

Gæsterne vil være i centrum fra start til slut. Når man skal have underholdning med til privat julefrokosten så er det vigtigt at publikum indblandet gennem hele indslaget, og derfor vil mange komme op og hjælpe mig igennem showet. Uanset hvor stort et publikum der er med til jeres private julefrokost så sikrer jeg altid for at alle får sig den mest personlige oplevelse som det er muligt. Jeg kommer ofte til at gå rundt mellem gæsterne og derved kommer alle helt tæt på magien. Det gør det hele mere stærkt i og med at folk med det samme kan ske, at der ikke er nogle spejle eller hemmelige assistenter, der hjælper med.

Tilpasses jeres behov

Julefrokost underholdningen tilpasses altid til de behov som I har for aftenen. Måske skal det ligges på et bestemt tidspunkt så det passer ind i forhold til tidspunkterne for menuerne. Det kan også være at der er et bestemt ønske til en bestemt effekt, der skal inkluderes i showet eller hvis der er en gæst, der måske skal indblandes lidt mere og tages en lille smule mere ekstra fis på.

 

Anmeldelser fra tidligere shows

Se referencer og anmeldelser fra tidligere julefrokoster herunder.

“Vi vil gerne sige stor tak til dig, Anders, for at give vores medarbejdere en helt igennem uforglemmelig aften med trylleri i verdensklasse. Du optrådte med et show, der tryllebandt alle gæsterne fra første sekund. Det var helt sublimt, og dit intime nærvær gjorde at alle gæsterne fik en personlig og stærk oplevelse, og du var især hurtig til at få de gæster, der hjalp til på scenen til at slappe af og nyde showet. Vores gæster snakker stadig om dig og dit show, og der diskuteres stadig heftigt, hvordan nogle af numrene gik til. Tak for et forrygende show, Anders.”
Simon Fedder

“Anders var det perfekte indslag til årets julefrokost. Anders fik lynhurtigt charmeret sig ind på vores gæster, og herefter lavede han et fantastisk show, hvor alle vores gæster var klistret til sæderne! Vi var alle særdeles godt underholdt. Anders formåede både at overraske, forbløffe og få os til at grine. Han gav os imponerende magi, og sørgede for en god stemning, som varede resten af aftenen (og som vores medarbejdere iøvrigt stadig snakker om!).”
Sofia Clausen

“Det var en sand fornøjelse at have Anders på besøg! Han leverede et show fyldt med intelligent magi og manipulation samt en masse humor. Det sad lige i skabet!”
Anne, HK

Glæd jer til:

Når jeg leverer underholdning til private julefrokoster, så kan du og gæsterne glæde sig til:

  • Et indslag der vil gøre julefrokosten uforglemmelig!
  • Et indslag, der vil få gæsterne til at sige WOW mange gange!
  • Et julefrokost indslag som vil skabe højt humør og trække stemningen i top
  • Julefrokost underholdning der passer som den perfekte ice breaker!
  • Et festindslag, som trækker stemningen til tops

Få et uforpligtende tilbud

Hvis I har spørgsmål eller har lyst til at sende en forespørgsel så kan I kontakte mig med kontaktformularen eller på telefon. Kontakt her.

Tidspunktet for hvornår man senest bør booke er svært at svare på, men som udgangspunkt er det selvsagt altid en god ide at være ude i så god tid som muligt. Mange julefrokost datoer bliver hurtigt booket op. Dog er det aldrig for sent at sende en forespørgsel, og hvis min kalender ikke er fuldt booket, så vil jeg altid gerne hjælpe med at sprede magi og højt humør til jeres julefrokost!

Læs mere om mig og se flere videoer og billeder her.