Så står den på sommerferie lige om lidt!

Hej allesammen,

Lige en hurtig update herfra:) For et par uger siden blev jeg langt om længe færdig med min civilingeniør uddannelse. Den sidste eksamen gik utrolig godt, og jeg var faktisk så heldig at få 12, så det er jeg lidt stolt over. Det er godt nok både mærkeligt og surrealistisk at være færdig med skolen og uddannelsen en gang for alle – men selvfølgelig også vildt rart!

Nu har jeg lige de sidste par shows her i juli (bl.a. et par fødselsdagsfester, en sommerfest og et bryllup) og så står den definitivt på sommerferie for mig. Jeg smutter til feriebyen Blanes i det nordlige Spanien (tæt på Barcelona) hvor jeg i den grad skal drive den af! Fra 3. august begynder de første arrangementer endnu engang, og det glæder jeg mig nu også allerede til:)

Her har jeg lige vedhæftet et lille kort videoer med nogen de magiske øjeblikke fra mine shows henover foråret.

Det har været mit hidtil travleste og jeg har været så heldig at optræde til arrangementer over hele landet. Husk, at hvis I står og skal afholde fødselsdag, firmafest, konfirmation, julefrokost, bryllup eller lignende så er I altid velkommen til kontakte mig så I kan høre mere omkring mulighederne.

Her til sidst kommer jeg lige med en lille anbefaling. Min gode ven har netop startet siden bedstejokes.dk, og hvis I en dag keder jer eller bare er stor fan af sjove vitser, jokes og vittigheder, så kan det i den grad anbefales at tage et lille kig på siden!

Det var alt for nu, jeg håber I har en forrygende sommer!

Bedste hilsner
Anders