Søger I perfekt og uforglemmelig underholdning til jeres kommende 70 års fødselsdag? Så læs med her.

Det er altid vigtigt at man forsøger at giver sine gæster en dejlig og hyggelig dag, når man inviterer til sin 70 års fødselsdag. Dette kan gøres med god mad, og måske nogle sjove taler og sange. Hvis man virkelig vil skabe de bedste rammer for dagen, så er det dog også altid en god ide at lave nogle sjove indslag og selskabslege til dagen.

Af underholdning til 70 års fødselsdagen kan man lave:

 • En sjov quiz om fødselaren
 • En sjov selskabsleg med alle indblandet
 • Tip en 13er
 • Hyggelig festmusik
 • Book en tryllekunstner

Det er sidstenævnte jeg her vil tale mere om. Med et trylleshow der sikre man at dagen bliver gjort uforglemmelig. Det er nemlig underholdning som vil få alle gæsterne med fra første sekund og derudover så er det underholdning som kan tilpasses til alle typer arrangementer. Det giver en masse grin og en masse at snakke om efter: alt i alt hjælper det med at hive stemningen i toppen, så du kan læne dig godt tilbage og nyde at fødselsdagen bliver perfekt for alle gæsterne.

Underholdning, der passer perfekt til 70 års fødselsdagen!

Underholdning til 70 års fødselsdagen bør gøre festen ekstra speciel, så den huskes længe efter. Med magisk underholdning skaber man de helt rette rammer for netop dette mål. Mit navn er Anders Møller og jeg er tryllekunstner og optræder til fødselsdagsfester over hele landet. Jeg har optrådt til mange hundrede arrangementer og det har givet en erfaring der medvirker til, at gæsterne får en fantastisk oplevelse, de sent glemmer!

“Det der kan simpelthen ikke lade sig gøre!”

Denne replik vil I komme til at høre gentagne gange både under og længe efter showet. Showet byder på en masse utrolige effekter, som vil give en masse at snakke om efter showet. Dette hjælper med at sætte skub i festen og hjælper med at hive stemningen op til loftet!

Grin og sjov fra første sekund

Mit show byder foruden en masse trylleri på masser af humor og grin. Det vil sige at jeres gæster vil skiftes mellem at sidde og blive forbløffet for i sekundet efter at få grinet godt igennem! Det er en meget stærk kombination, der spreder glæde og god energi i hele rummet.

Gæsterne er i fokus

Gæsterne vil være i fokus fra start til slut. Jeg optræder altid så tæt på jeres gæster som muligt og det giver et mere intimt og personligt show, som publikum altid sætter stor pris på. Man skal derfor ikke regne med at trylleriet sker uden at publikum får lov at blive involveret – jeg får gennem showet mange af jeres gæster op og hjælpe mig på en hyggelig og super sjov måde, og det er dette samspil, som også er med til at give nogle af de bedste grin. Jeg improvisere nemlig en masse ud fra de replikker og de reaktioner som jeres gæster har, og det giver altid nogle ekstra sjove momenter.

Skræddersyes jeres behov

Underholdning bliver altid lavet så det bedst muligt passer ind til de behov I måtte have. Det vil fx sige, at hvis der er en gæst eller flere, der skal tages lidt gas på, så det er intet problem og ligeledes så vil det kunne være muligt at få flettet nogle sjove ting ind omkring fødselaren eller måske et tema, hvis der er sådant et til dagen.

For alle jeres gæster

Det er underholdning som alle jeres gæster vil nyde til fulde. Uanset om der kun er inviteret voksne med eller om der også er børn med, så kan du være helt sikker på, at alle vil få sig en magisk oplevelse, som vil gøre at de tænker tilbage på dagen med stor glæde! Hvis der er børn med, så sikrer jeg altid at de kan se så godt som muligt, og ofte får de lov at sidde helt tæt på mig, så de kan se uden problemer.

Dette gælder i øvrigt også for de selskabslokaler, hvor der er gæster, der måske sidder placeret langt fra scenen eller der, hvor jeg står og optræder fra. I så fald må gæsterne meget gerne trække tættere på mig. Det vigtigste for mig er, at det er fødselsdagsunderholdning som alle kan se og høre.

Referencer fra tidligere fødselsdagsfester

Herunder kan du læse referencer fra tidligere fødselsdage.

Jeg havde booket Anders Møller til min mors fødselsdag – en utrolig magisk og meget meget positiv oplevelse for alle gæsterne og ikke mindst min mor. Han er exceptionelt god til at få inddraget alle i publikum og til at huske navnene på gæsterne. Det var en fantastisk oplevelse med en masse utrolige tryllerier.
Thorlil Holm

Hej Anders, jeg vil endnu engang sige dig tak på alle vores gæsters vegne – det var magisk og utrolig underholdning som fik os alle i det bedste festhumør efter showet. Du hjalp med at gøre vores fødselsdag til en succes.
Helena Møldrub

Vi bookede Anders til vores fødselsdagsfest og det var i den grad en fornøjelse at opleve Anders og hans utrolige magi. Han fik inddraget alle vores gæster og med fingerfærdighed, tankelæser og flere utrolige effekter sørgede han for at vi alle nød showet i fulde drag. Anders krydrede desuden det hele med humor, der sad lige i skabet og som gjorde at lattermusklerne blev godt rørte. Endnu engang tak for et fantastisk show. 
Steffen Boye Christensen

Hej Anders, Stort tak for i søndag. Det sad lige i skabet og alle vores gæster var underholdt til fulde med din charmerende stil, humor og ikke mindst fantastiske trylletricks. 
Eva Ellevang

Du kan læse mange flere referencer på forsiden og rundt omkring på siden.

Hvis I vil modtage et uforpligtende tilbud, så kan I kontakte mig her.

Dette kan I glæde jer til

Med underholdning til 70 års fødselsdagen leveret af mig, så kan I glæde jer til:

 • Underholdning, der vil gøre fødselsdagen magisk og uforglemmelig!
 • Et indslag med alle jeres gæster i fokus
 • Et indslag som får gang i selskabet og skaber masser af grin og forundring
 • Et indslag, der passer som den perfekte icebreaker.
 • Underholdning, der lader dig slappe af og nyde showet med alle gæsterne!

Derfor er indslaget perfekt som underholdning til jeres 70 års fødselsdag

Der er mange muligheder, når det kommer til at skulle skabe rammerne for den perfekte fødselsdagsfest. Mange gode og sjove indslag kan man lave, og det fungerer også altid godt med en god sang eller måske en sjov tale. Dette ses dog ofte til 70 års fødselsdagen, og hvis man virkelig vil gøre dagen speciel, så er det altid værd at overveje et trylleshow. Underholdningen kan altid passes ind på dagen og ofte vil jeg starte efter at en af gæsterne eller fødselaren selv har holdt en tale. Det giver altid en god anledning til, at jeg kan komme ind og tage ordet, og uanset hvad er det altid noget vi kan aftales nærmere omkring.

Du bør overveje et magisk indslag hvis:

 • I vil gøre noget ekstra særligt for gæsterne.
 • I vil få feststemningen op i det højeste niveau
 • Du vil have alle gæsterne til at sidde og tænke: “WOW”!
 • Du vil gøre at fødselsdagen huskes længe efter!
 • Du vil få gæsterne til at grine og slappe af.

Hvornår bør fødselsdagsunderholdningen ligge?

Der er meget fleksible rammer for, hvornår selve underholdningen til 70 års fødselsdagen kan ligge. Dette kommer langt hen af vejen også an på andre faktorer så som fx hvor mange andre indslag der er med til fødselsdagen og ligeledes hvornår maden bliver serveret. Mange vælger at lægge underholdningen enten efter forretten eller efter hovedretten, men andre vælger også at placere det efter desserten. Mulighederne er mange, og jeg vil selvfølgelig altid hjælpe med at finde det tidspunkt, der passer bedst ind.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis I gerne vil høre mere, eller har spørgsmål kan I kontakte mig – enten med kontaktformularen her eller ringe til mig (kontaktoplysninger står i toppen). Det er uanset hvad, helt og aldeles uforpligtende og jeg hjælper altid med at finde den bedste løsning, der passer ind til jeres 70 års fødselsdag.

I kan læse meget om mig, flere kundeudtalelser, se video og billeder her.