tryllekunstner i købenavn2Book Tryllekunstner i København. Anders Møller er en af landets førende tryllekunstnere og han giver jer og jeres gæster en oplevelse ud over det sædvandlige med en masse utrolige effekter og en masse grin!

“Tusind tak Anders for en forestilling som alle vores gæster var vilde med. Det var simpelthen bare så godt. Vi anbefaler dig varmt til andre der skal holde fest.”
Charlotte Obel

Vi havde booket Anders til min hustrus fødselsdagsfest i weekenden. Jeg må bare sige at han leverer varen ud over al forventning. Har har en behagelig, charmerende og utrolig dygtig karakter, der indfanger ale gæsterne. 5 store stjerner herfra.
Glen Koch

Utrolig magi til jeres event i København

Anders Møller optræder til flere hundrede arrangementer hvert år, og det betyder at han ved præcis, hvordan man giver jeres gæster en fantastisk oplevelse, hvor alle drages med fra første sekund. Anders leverer sit show med charme, nærvær og en masse humor og det løfter altid festen til et højere niveau. Hvad end I skal bruge en tryllekunstner til jeres fødselsdag, til jeres firmafest, julefrokost eller lignende så skræddersyr Anders sit show, så det passer netop jeres behov.

tryllekunstner købenavn

Anders er en af landets førende tryllekunstnere og har optrådt over hele landet til alle slags arrangementer. Derudover har en optrådt flere gange på TV og har undervist andre tryllekunstnere over hele verden. Anders’ show er proppet til randen med en masse fantastiske og meget magiske effekter, og det giver altid en masse at snakke om efter showet og længe efter!

Læs mere om Anders Møller og hans show her.

Kontakt Anders og få et uforpligtende tilbud til jeres næste fest.

 


tryllekunstner-i-københavn

tryllekunstner københavn1