Anders Møller er en dansk tryllekunstner og er en af landets førende. Han har optrådt i mere end 10 år over hele landet og hvert år optræder han til flere hundreder arrangementer – alt fra fødselsdagsfester, julefrokoster, firmafester og meget mere.

Anbefalinger fra Anders’ show:

“Vi hyrede Anders til et arrangement for 50 gæster, og det var intet problem at fange publikum, Underholdningsværdien er helt i top og trylleriet er blandet en masse humor i topklasse. STOR anbefaling.”
Mikkel Valentin

“Et show med fart over feltet, en masse grin og humor og selvfølgelig en masse utrolige magiske wow-effekter. Det satte prikken over I’et til vores fest. ”
Jesper Ulriksen

 

Dansk tryllekunstner til festen

dansk tryllekunstnerHar I overvejet at booke en tryllekunstner til jeres næste fest? Anders optræder som sagt til fester over hele landet og giver altid gæsterne en utrolig og magisk oplevelse, som der bliver snakket om længe efter og som gør at festen bliver huset. Anders skaber magi, der overrasker og underholder og gennem sit show får han alle gæsterne indblandet tæt. Er der en hovedperson til festen i form af fx en fødselar eller en konfirmand kan han eller hun også komme i centrum på en hyggelig og afslappende måde så personen kan nyde showet i fulde drag! Det kan altid aftales nærmere, og Anders sikre altid at festen bliver skræddersyet til jeres behov.

Fester og festlige anledninger er altid
hyggelige og sjove, men de kan hurtigt blive glemt i mængden. Gør jeres fest uforglemmelig og sørg for at den meget sent glemmes og book en dansk tryllekunstner, der kan tage jeres gæster med storm!

Kontakt Anders for at høre nærmere og få et uforpligtende tilbud.

Læs mere her.

 

danmark tryllekunstnerDansk tryllekunstner