sjov underholdning kobberbryllup

“WOW! En fornøjelse at opleve for alle vores gæster. STOR anbefaling herfra”

Er I på udkig efter underholdning til kobberbryllup? Så læs med her!

Der er rigtig mange sjove indslag, der gør sig rigtig godt til kobberbrylluppet. Nogle af de klassiske lege og underholdnede indsalg at lave er bl.a.

  • Tip en 13er
  • Tegn og gæt
  • Gæt og grimasser
  • Hold en tale

Hvis man virkelig vil sætte gang i dagen og gøre så alle gæsterne får sig en oplevelse, der vil blive husket længe efter, så kan det dog være man skal overveje et show med Anders Møller. Anders Møller laver et show fyldt med magi, charme og en masse grin, der vil få jeres gæster til at skiftes mellem at tabe underkæben i forbløffelse og skraldgrine.

kobberbryllup underholdning

Giv jeres gæster en magisk overraskelse til kobberbrylluppet

magisk underholdning går altid rent ind hos alle gæsterne. Anders Møller er en af landets mest eftertragtede og bookede tryllere og optræder over hele landet. Anders optræder til mange kobberbryllupper hvert år, og ved derfor altid lige præcis hvordan man skal give jeres gæster den perfekte oplevelse.

Gæsterne er i fokus fra første sekund og bliver tæt inddraget gennem showet. Anders optræder med charme, humor og en sympatisk stil så alle får den bedste oplevelse uden at nogen bliver gjort til grin i showet. Uanset om I bliver 20, 50 eller +80 gæster til det kommende kobberbryllup så kan Anders sikre at alle gæsterne bliver revet med.

underholdning til kobberbryllup

Det perfekte indslag til kobberbrylluppet

Et show til kobberbrylluppet gør at alle gæsterne får sig en masse at snakke om efter resten af aftenen og længe efter. Det får jeres store dag til at skille sig ud, og gør at stemningen bliver helt løftet helt til tops.

Hvis I booker Anders Møller til jeres kobberbryllup så kan I læne jer roligt tilbage i stolen og nyde showet sammen med jeres gæster i fulde drag. Der er garanti for en utrolig og fantastisk oplevelse med en masse grin for alle aldre!

Anbefalinger

“Gæsterne var vilde med Anders og hans show. Det sad lige i skabet! Vi sad klæbet til stolene fra start til slut. Utrolig morsomt og meget magisk. Det satte prikken over i’et til vores kobberbryllup.”
Kasper Bendixen

“Vi hyrede Anders til vores fest for 50 gæster, og det var intet problem at fange publikum, Underholdningsværdien er helt i top og trylleriet er blandet en masse humor i topklasse. STOR anbefaling.”
Christel Valentin

Læs mere her.

Kontakt her og hør mere.

Hvordan vælger man den rigtige underholdning til kobberbrylluppet

Hvis man vil give sine gæster den perfekte oplevelse til kobberbrylluppet så er magisk underholdning altid det sikre valg. Det fungerer som den perfekte ice breaker, det hiver stemningen til tops, og det er underholdning som fascinerer alle gæster på tværs af alder.

Uanset om man vælger denne mulighed eller ej, så kan det dog stadig give mening at tænke over følgende for at finde frem til de helt rette indsalg til ens kobberbryllup.

  • Hvor mange gæster er inviterer?
  • Hvor god plads er der til rådighed?
  • Kender alle gæster hinanden på forhånd?
  • Er der børn med?

Når man har besvaret disse spørgsmål, så hjælper det ofte med til at kunne få lagt sig fast på de indslag, der vil gøre sig bedst til ens fest.