Tryllekunstner i Århus

Image

"Anders kom og optrådte til vores mors 70-års fødselsdag. Der blev leveret magi med en masse humor og vi alle var utrolig godt underholdt. Vi anbefaler varmt Anders, hvis I vil give jeres gæster en utrolig oplevelse! "

Anne Frimer, Fødselsdag

Image

"Anders gav os et forrygende show til min søns konfirmation. Alle gæsterne var med fra første sekund, og det var uden tvivl en af de bedste gaver vi kunne have givet. Store anbefalinger herfra."

Steffan Andersen, konfirmation

Image

Tryllekunstner Anders Møller

Står I og skal holde et arrangement så kan tryllekunstner Anders Møller hjælpe med underholdningen. Anders Møller bor i Århus, og har har optrådt til flere hundrede arrangementer. Derfor ved Anders, hvordan man give netop jeres gæster en fantastisk oplevelse. Anders serverer sit show med en masse humor, charme og utrolig magi, som vil få jeres gæster til skiftevis at skraldgrine og sidde med åben mund og polypper. Det er et show, som meget sent vil blive glemt.

Anders optræder med et sceneshow i større format, eller et "close-up" show, hvor publikum kommer helt tæt på magien.
Skal I afholde et arrangement i Aarhus eller i omegnen, så kan Anders helt sikkert være behjælpelig med charmerende og magisk underholdning! Læs mere om Anders her, eller vælg den showform I skal afholde her.

Mere om Anders her


tryllekunstner i århus
tryllekunstner i aarhus
tryllekunstner i århus