Tryllekunstner i Århus

Tryllekunstner Anders Møller

Står I og skal holde et arrangement så kan tryllekunstner Anders Møller hjælpe med underholdningen. Anders Møller bor i Århus, og har har optrådt til flere hundrede arrangementer. Af den grund ved Anders, hvordan man give netop jeres gæster den bedst-mulige oplevelse. Anders serverer sit show med en masse humor, charme og utrolig magi, som vil få jeres gæster til skiftevis at skraldgrine og sidde med åben mund og polypper. Det er med andre ord, et show som der meget sent vil blive glemt.

Anders optræder med et sceneshow i større format, og et “close-up” show, hvor publikum kommer helt tæt på magien. Her kommer Anders ned og underholder for de enkelte borde, og tilskuerne vil derfor få en mere personlig og sjov oplevelse når ting svæver, ure forsvinder, mønter skifter hånd, bolde trylles væk osv. lige foran næserne på publikum.
Skal I afholde et arrangement i Aarhus eller i omegnen, så kan Anders helt sikkert være behjælpelig med charmerende og magisk underholdning! Læs mere om Anders her, eller vælg den showform I skal afholde her.

Mere om Anders her
tryllekunstner århus

“Anders gav os et forrygende show til min søns konfirmation. Alle gæsterne var med fra første sekund, og det var uden tvivl en af de bedste gaver vi kunne have givet. Store anbefalinger herfra.”

Steffan Andersen, konfirmation


“Anders kom og optrådte til vores mors 70-års fødselsdag. Der blev leveret magi med en masse humor og var var utrolig godt underholdt. 10 stjerne herfra! “

Anne, Fødselsdag

underholdning i århus
tryllekunstner i aarhus