TRYLLEKUNSTNER TIL FEST

Lad tryllekunstner Anders Møller gøre jeres næste fest til en magisk oplevelse!

TRYLLESHOW TIL JERES FEST


Vil I gøre jeres kommende fest til en helt uforglemmelig og speciel oplevelse for jeres gæster? Med sin charmerende og nede-på-jorden stil vil Anders sørge for at jeres gæster får en opevelse med fyldt med smil, højlydt latter og ikke mindst stor forbløffelse! Perfekt til privatfesten, julefrokosten sommerfesten, pigefrokosten etc.

Med magisk underholdning går man alle galt i byen. At leje en tryllekunstner til festen, som kan sit kram kan sørge for at trække jeres fest op på et helt nyt niveau. Anders Møller har tryllet i mere end 10 år, og har tryllet til alle slags arrangementer over hele landet. Han laver et show med stor fokus på høj underholdningsværdi og stor publikumsinteraktion. Jeres gæster kommer til skraldgrine mens de sekundet efter sidder i dyb forundring, når Anders får det umulige til at blive muligt.

Image
Image

“Du gav vores fest et strøg af magi. Alle gæsterne nød dit show, og de var alle enige om at vores ‘overraskelse’ var helt perfekt.”

Jan Mikkelsen, Viby J

SKRÆDDERSYET UNDERHOLDNING


Anders skræddersyr altid showet til netop jeres konfirmation og koordinerer det efter jeres ønsker. Anders sørger for at give jeres konfirmand en oplevelse for livet, som vil gøre deres store dag helt speciel.


DET PERFEKTE FESTINDSLAG

Et trylleshow med Anders Møller passer godt ind til alle slags fester, og med de mange års erfaring som Anders har tilegnet sig til shows over hele landet – og i udlandet ved han præcis hvordan showet skal skræddersyes, så det passer bedst ind i jeres rammer.

MASSER AF GRIN!

Anders blander en masse humor og selvironi ind i sit show, og jeres gæster vil derfor få grinet godt og grundigt igennem. Med sine charmerende stil sikre Anders at jeres fest bliver taget op på et nyt niveau!

ET INDSLAG, I VIL SNAKKE OM

Anders’ show indeholder stærke effekter, og selv den mest skeptiske tilskuer, må til sidst overgive sig og blot nyde showet. Der sker en masse utrolige ting, og der vil være en masse at snakke om efter!

Tryllekunstner Anders Møller til konfirmation
Underholdning til konfrmation
 

SEND EN UFORPLIGTENDE FORSPØRGSEL


Hør om Anders er ledig til at stå for magisk og uforglemmelig underholdning til jeres næste fest. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

KONTAKT NU