Søger I underholdning til den kommende 50 års fødselsdag, som vil tage gæsterne med storm og sikre at dagen bliver en succes? Så læs med her.

Når der skal holdes runde fødselsdagsfester som fx en 50 års fødselsdag, så må man aldrig gå på kompromis med underholdningen og de festlige indslag. Mange vælger at lave et par sjove selskabslege som fx en sjov quiz eller anden gør-det-selv-underholdning. Andre vælger at booke festmusik til fødselsdagen, men hvis man virkelig vil give gæsterne og fødselaren en oplevelse ud over det sædvandlige så er en tryllekunstner altid det oplagte valg.

Jeg hedder Anders Møller og har optrådt til fester over hele landet i mere end 10 år. En af mine specialiteter er at optræde med underholdning til fødselsdage, og jeg leverer underholdning som forbløffer samtidig med at det får folk til at grine gennem hele showet.

underholdning til 50 års fødselsdag

Underholdning til 50 års fødselsdagen gæsterne vil elske!

Alle gæsterne vil få sig en overraskelse og en fantastisk oplevelse: jeg får indblandet alle jeres gæster gennem hele showet og sikre at du som arrangør kan læne dig roligt tilbage og lade mig stå for underholdningen som alle gæsterne vil nyde i fulde drag! Gæsterne er i fokus gennem hele showet og vil blive indblandet tæt – desuden vil jeg nemt kunne få indblandet fødselaren hvis dette ønskes så han eller hun kommer i centrum på den sjoveste og hyggeligste måde. Jeg optræder over hele landet og uanset hvor I skal afholde 50 års fødselsdagsfesten så vil jeg kunne hjælpe med at levere en oplevelse, der vil sætte rammerne for en ekstra speciel og magisk 50 års fødselsdag.

Underholdning som river alle med

Med underholdning leveret af mig, så vil alle gæsterne sidde limet til stolen fra første sekund jeg træder på scenen. Jeg får indfanget alle jeres gæster lige med det samme, og har publikum i fokus gennem hele showet. Mit show byder på en masse utrolige og ikke mindst umulige effekter som vil få jeres gæster til at måbe og åbne munden i forbløffelse – samtidig med dette så er indeholder showet en masse humor og grin og det er en perfekt kombination, som skaber den perfekte feststemning under og efter showet, så atmosfæren vil blive sat for den perfekte 50 års fødselsdag!

Masser af grin fra start til slut

Uanset alder, så vil alle få motioneret deres lattermuskler godt og grundigt gennem hele showet. Jeg krydrer showet med en masse grin og improviserer ofte ud fra reaktioner og replikker som kommer fra publikum – dette skaber en mere personlig og et intimt show hvor publikum indblandes tæt.

Moderne underholdning for alle

Man kan godt glemme den mere traditionelle og kliche-fyldte tilgang til trylleriet når jeg indtager scenen. Jeg optræder med en moderne tilgang til trylleriet, så man kan forvente underholdning, der er helt nede med jorden og med hverdagsrekvisitter som gør det hele endnu mere utroligt.

Skræddersyet til jeres behov

Min underholdning er altid tilpasset og skræddersyet så den passer til de behov, som stilles til jeres arrangement. Der er måske nogle gæster, der skal ekstra meget i fokus, eller som det kunne være sjovt at tage lidt gas på eller måske ønsker I at fødselaren skal i centrum på en hyggelig sjov måde. Det kan ligeledes være at der er andre krav – måske er der udenlandske gæster med så showet skal holdes på engelsk, eller showet skal inkorporere et bestemt tema som I har til festen.

I kan slappe af og nyde showet

Som festarrangør så vil man altid gerne sørge for at gæsterne får sig en oplevelse som de sent glemmer. Der er mange ting, der skal spille sammen for at skabe de bedste rammer for 50 års fødselsdagen og en af de vigtigste aspekter er god underholdning, som vil få smilene frem og skabe den gode stemning, som vil være der resten af dagen. Det er lige netop det, der er mit vigtigste formål når jeg begynder underholdningen, og jeg vil sikre at alle jeres gæster får sig en sjov, personlig, mindeværdig og ikke mindst utrolig oplevelse.

50 års fødselsdag sjovt indslag

 

Det siger arrangørene

Herunder finder du kundeudtalelser fra andre, der tidligere har booket mit show til deres fødselsdagsfest.

Hej Anders, Stort tak for dit show til min mands 50 års fødselsdag i søndags. Det sad lige i skabet og alle vores gæster var underholdt til fulde med din charmerende stil, humor og ikke mindst fantastiske trylletricks.
Eva Ellevang, Korsør

Anders kom og underholdte til vores min svigerfars fødselsdags-brucnh. Vi var forrygende godt underholdt, og Anders hjalp med at løfte stemningen op for hele aftenen. Alle vores gæster var tryllebundet fra start til slut og fik samtidig grinet godt igennem. Vi sender hermed de VARMESTE anbefalinger.
Janet Teglgaard

Vi bookede Anders til vores fødselsdagsfest og det var i den grad en fornøjelse at opleve Anders og hans utrolige magi. Han fik inddraget alle vores gæster og med fingerfærdighed, tankelæser og flere utrolige effekter sørgede han for at vi alle nød showet i fulde drag. Anders krydrede desuden det hele med humor, der sad lige i skabet og som gjorde at lattermusklerne blev godt rørte. Endnu engang tak for et fantastisk show. 
Steffen Boye Christensen

Jeg lever og ånder for at få udtalelser som disse og får at kunne efterlade et arrangement med højt humør og et stemningsniveau, der er røget i vejret. Det er derfor jeg elsker at optræde til netop fødselsdagsfester, for det passer altid godt ind og hjælper med at sætte en magisk atmosfære, og sikre at dagen eller aftenen bliver gjort endnu mere uforglemmelig.

Hvis du vil høre mere og måske sidder med nogle spørgsmål, så må du altid hellere end gerne kontakte mig, enten med kontaktformularen eller give et kald. Jeg bestræber mig altid på at svare tilbage så hurtigt som muligt og som regel er det indenfor et par timer. Jeg hjælper i øvrigt altid med at finde de rette betingelser for showet til jeres 50 års fødselsdagsfest

Med underholdning til 50 års fødselsdagsfesten er du sikret:

Mit fødselsdagsshow er blevet forfinet gennem flere hundreder shows over hele landet – fra mindre arrangementer til større fester. Derfor kan du med underholdning til fødselsdagen fra mig forvente følgende:

  • En fantastisk overraskelse som vil få jeres gæster i den bedste feststemning
  • Et personligt indslag med jeres gæster i fokus fra start til slut
  • Underholdning med en masse grin og humor
  • Et festindslag som vil få festen til at skille sig ud og blive noget helt særligt
  • Et fødselsdags indslag med fødselaren i fokus
  • Underholdning, der fungerer som den perfekte icebreaker
  • Et show, hvor du kan læne dig godt til rette og som gæsterne nyde det til fulde!

Hvis nogle af disse punkter lyder tiltalende og I gerne vil gøre noget ekstra for jeres gæster, så kan I sende en forespørgsel og få et uforpligtende tilbud.

Hvor tidligt bør I booke underholdningen?

Som udgangspunkt er det altid en god ide at være ude i så god tid som muligt. Ofte ved man lang tid i forvejen hvornår 50 års fødselsdagsfesten skal ligge, men samtidig er det også klart, at der ofte er mange ting, der skal koordineres og arrangeres. Det er derfor ikke altid muligt at man kommer ud i god tid. Jeg vil dog altid gerne være behjælpelig med at hjælpe til med underholdningen – uanset hvor i landet I befinder jer, så selvom I snart skal afholde fødselsdagen så er det altid værd at sende en forespørgsel, hvis jeg ikke er fuldt booket ud i min kalender endnu.

Nogle datoer er dog ofte mere populære end andre at afholde festligheder og events på, så ved nogle datoer skal man være ude i bedre tid end andre. Hvis I gerne vil høre om jeg er ledig, så kan I med det samme sende en forespørgsel her.

Hvornår på dagen skal underholdningen ligge?

Det er meget fleksibelt i forhold til hvornår man kan ligge underholdningen til 50 års fødselsdagen. Det vigtigste er selvfølgelig altid at finde det tidspunkt, hvor det vil kunne passes ind uden at rykke ved nogle af retterne eller måske en tale eller en sang. Ofte vil det passe godt ind enten efter forretten eller efter hovedretten, da der her ofte vil være en naturlig pause og samtidig vil gæsterne have stillet den største sult. Uanset hvad, så har jeg stor erfaring med at hjælpe med til at finde det rette tidspunkt og jeg vil hellere end gerne hjælpe med til at finde det rette tidspunkt for jer.

Flere spørgsmål?

Det er vigtigt at man sikre at fødselsdagen bliver sjov og hyggelig for sine gæster. Dette gør sig altid gældende, men det er især essentielt når man holder en rund fødselsdagsfest som 50 års fødselsdagen. Mange er ofte i vildrede over, hvilken slags underholdning man bør vælge til den store fest, og nogle bryder sig måske ikke om at stille sig op foran en stor forsamling og holde en tale – andre har måske ikke tiden eller kreativiteten til at skulle sætte det helt rigtige indslag sammen. Andre igen vil gerne have at arrangementet kommer til at skille sig ud, og skønt det altid er sjovt at inkludere sjove festlege og indslag til 50 års fødselsdagen så er der intet, der kan sammenlignes med at booke professionel underholdning med en kunstner, der har flere hundrede optrædender i bagagen.

Hvis I derfor har flere spørgsmål til underholdningen, så må I hellere end gerne kontakte mig, så I hurtigt kan få svar og finde frem til, hvorledes dette er den rette underholdning for netop jeres 50 års fødselsdagsfest.

Book den perfekte underholdning til 50 års fødselsdagen

Den perfekte underholdning til 50 års fødselsdagen skal få alle med fra start til slut, det skal være underholdning som giver grin og gode minder, og som vil gøre at du som arrangør kan slappe af og blot nyde showet sammen med alle gæsterne. Jeg vil hellere end gerne hjælpe med til at skabe disse rammer og hjælpe med til at gøre fødselsdagen til noget helt særligt for gæsterne og for fødselaren. Kontakt og få et helt uforpligtende tilbud.

Læs mere om mig og se video og billeder her.

Søger du andre ideer og inspiration til 50 års fødselsdagen så kan du finde det i guiden på Festguru her.