Søger I underholdning til jeres fest på Fyn? Så er I kommet til det helt rette sted!

Når man holder fest, så bør man altid stræbe efter at give sine gæster en oplevelse ud over det sædvandlige. Mange vælger at lave en række selskabslege, sange eller taler og det hjælper altid med til at give den perfekte stemning. Hvis man virkelig vil give sine gæster en ekstraordinær oplevelse, som vil gøre at det bliver en fest, der sent bliver glemt så skal man måske overveje at booke en tryllekunstner som underholdning til festen.

Underholdning, der passer perfekt til jeres fest i Fyn

Mit navn er Anders Møller og jeg er magisk entertainer og optræder til arrangementer over hele landet. Jeg har optrådt professionelt i mere end 10 år og med alle de års erfaring så ved jeg præcist hvordan man skal give et hvilket som helst publikum den bedste oplevelse med en masse grin og forbløffelse. Med mit show kan I forvente et indslag som:

  • Giver jeres gæster en helt speciel oplevelse, der vil blive snakket om længe efter
  • En oplevelse, der hjælper med at hive stemningen til tops
  • Et indslag får alle jeres gæster i centrum
  • Et indslag med en masse humor og grin, så alle får motioneret lattermusklerne!

Underholdning til festen bør være sjov, utrolig og desuden have gæsterne i fokus gennem hele showet. Jeg sørger for dette ved at inddrage alle jeres gæster tæt og det er dette, der bl.a. giver en mere personlig og ikke mindst stærk underholdning. Fra første sekund jeg indtræder scenen så vil jeres gæster blive tryllebundet med utrolige effekter, der vil blive snakket LÆNGE om efter.

Fantastisk underholdning til festen

Uanset hvilken festtype I skal afholde så kan jeg levere underholdning som tager festen til helt nye højder. Hvis jeg skal beskrive showet med nogle af de vigtigste punkter, så kan jeg bl.a. nævne følgende.

Tabte underkæber

Showet er tætpakket med utrolige effekter og tryllerier, hvor jeres gæster vil sidde måbende tilbage uden nogen som helst anelse om hvordan det de lige så kunne være muligt! I vil efter showet komme til at høre: “Og hvordan i alverden gjorde han det der med…” rigtig rigtig mange gange.

Masser af grin fra start til slut

I kan godt glemme billedet af den tradtionelle og måske lidt stive tryllekunstner med høj hat og duer – jeg optræder med en charmerende og ungdommelig stil, hvor der er fokus på grin og masser af god energi gennem hele showet. Det er lige netop det, der hjælper med at hive feststemningen til jeres fest helt i top både før og efter showet.

Jeres gæster i centrum

Jeres gæster vil være i centrum fra start til slut og vil blive tæt inddraget gennem hele showet. Mange vil få lov at komme op og hjælpe mig, og det er disse gæster, der bliver stjernerne i showet og får sig en ekstra sjov oplevelse!

Tilpasses jeres behov

Mit show tilpasses altid til de rammer I har for jeres begivenhed eller fest. Det betyder at uanset hvilke forhold jeg skal optræde under, så finder vi sammen ud af, hvordan det kan gøres så det passer bedst muligt ind hos jer. Måske er der et tema eller lignende, der skal inkorporeres eller en eller to gæster, der skal drilles lidt.

For både børn og voksne

Showet tilpasses så det passer til publikummet. Hvis der kun er voksne så tilpasses effekterne så det passer til dem, og hvis det er en blanding mellem børn og voksne så vil det ligeledes blevet tilpasset.

Referencer fra tidligere fester

“Fantastisk og meget magisk underholdning til vores julefrokost. Anders var forrygende og alle var dybt imponeret over hans evner. Stor anbefaling her fra.” 
Thomas Skøtte, Julefrokost

Et alletiders show til min datters konfirmation. Alle gæsterne var med fra start til slut, Anders var super charmernede og meget publikumsnær og så har han en utrolig evne til at huske stort set alle navnene på vores gæster. Der var desuden en masse utrolige tryllerier som gav os alle en masse at snakke om efter showet. Anders var et hit for vores datter og gæsterne!
Jalte Høvids, Konfirmation

“Det var en sand fornøjelse at have Anders på besøg! Han leverede et show fyldt med intelligent magi og manipulation samt en masse humor. Det sad lige i skabet!”
Anne Bramming, Firmafest

Du kan se mange flere kundeudtalelser på forsiden.

I kan glæde jer til dette:

Hvis I booker underholdning til festen med mig, så kan I forvente:

  • Et indslag som gør festen speciel og ekstraordinær
  • Et indslag der sætter gang i selskabet
  • Et festindslag, som trækker stemningen til tops
  • Underholdning som giver grin og forbløffelse!

Mange vælger selv at lave underholdning til deres fest som fx nogle gode selskabslege eller en klassisk tip en 13er, men hvis man vil gøre festen ekstra speciel, så er det altid en god ide at overveje et indslag, som sjældent er set før!

Modtag et uforpligtende tilbud

Hvis I vil høre mere, så er I altid velkomne til at sende en forespørgsel til mig. Jeg besvare den altid så hurtigt som muligt og det er selvfølgelig helt og aldeles uforpligtende.

I kan kontakte mig her.

Læs mere om mig og se videoer og billeder her.