Håber I får et godt 2020!

Hej allesammen!

Håber I alle har haft et rigtig godt nytår. Jeg fejrede nytår på Tenerife med min familie – det var super hyggeligt!

Jeg har allerede haft årets første veloverstået show. En 50 års fødselsdag hvor alle gæsterne var med fra første sekund – og hvor jeg faktisk endte med at få en stående klapsalve efter showet. De var en fornøjelse at optræde for, og en rigtig god start på året!

Hvis I ved at der kommer en speciel begivenhed eller fest i løbet af 2020, som fx en fødselsdag, et bryllup, en konfirmation, firmafest, jubilæumsfest eller lignende, så er I mere end velkomne til at skrive eller ringe til mig, så I kan høre mere om mulighederne. Mange af årets populære datoer er allerede ved at blive booket op, så I skal ikke være bange for at skrive/ringe allerede nu:)

Hav en rigtig god dag!

Anders

PS: Husk at følge med på min Facebook-side for mange flere videoer.

Så står den på sommerferie lige om lidt!

Hej allesammen,

Lige en hurtig update herfra:) For et par uger siden blev jeg langt om længe færdig med min civilingeniør uddannelse. Den sidste eksamen gik utrolig godt, og jeg var faktisk så heldig at få 12, så det er jeg lidt stolt over. Det er godt nok både mærkeligt og surrealistisk at være færdig med skolen og uddannelsen en gang for alle – men selvfølgelig også vildt rart!

Nu har jeg lige de sidste par shows her i juli (bl.a. et par fødselsdagsfester, en sommerfest og et bryllup) og så står den definitivt på sommerferie for mig. Jeg smutter til feriebyen Blanes i det nordlige Spanien (tæt på Barcelona) hvor jeg i den grad skal drive den af! Fra 3. august begynder de første arrangementer endnu engang, og det glæder jeg mig nu også allerede til:)

Her har jeg lige vedhæftet et lille kort videoer med nogen de magiske øjeblikke fra mine shows henover foråret.

Det har været mit hidtil travleste og jeg har været så heldig at optræde til arrangementer over hele landet. Husk, at hvis I står og skal afholde fødselsdag, firmafest, konfirmation, julefrokost, bryllup eller lignende så er I altid velkommen til kontakte mig så I kan høre mere omkring mulighederne.

Her til sidst kommer jeg lige med en lille anbefaling. Min gode ven har netop startet siden bedstejokes.dk, og hvis I en dag keder jer eller bare er stor fan af sjove vitser, jokes og vittigheder, så kan det i den grad anbefales at tage et lille kig på siden!

Det var alt for nu, jeg håber I har en forrygende sommer!

Bedste hilsner
Anders

Så er konfirmationssæsonen slut for denne gang!

Hej allesammen! Så vil jeg blot komme med en hurtig opdatering herfra. Så er jeg vist ved at have haft det sidste konfirmationsshow for 2019. Hold nu op hvor har der været drøn på den sidste måneds tid (ok faktisk helt fra midt-april begyndte de første konfirmationer så småt), men det har simpelthen været så sjovt! Jeg har været til konfirmationer over hele landet, lige fra oppe i Skagen, til nede i sønderjylland, til Købenahvn, til Odense, til Esbjerg etc.

Der er intet hyggeligere og sjovere end at hjælpe med til at gøre konfirmandens dag uforglemmelig og derfor glæder mig allerede nu til konfirmationerne for 2020! Skønt konfirmationerne er over, så er der stadig meget at se til i juni og juli måned. Jeg skal bl.a. optræde til to fødselsdage i næste weekend (henholdsvis en 40-års og 70-års fødselsdag) og weekenden efter skal jeg bl.a. optræde til årets første byfest. Disse kommer, der flere af ind i juli måned og så begynder der for alvor at komme gang i bryllupsshowene i slut juli og det meste af august.

Men inden da snupper jeg mig lige noget velfortjent sommerferie i starten af juli måned. Jeg skal til Lloret de Mar i Spanien med min kæreste, og nøj hvor bliver det skønt! Det er lidt ondt at tænke, men jeg må nok indrømme at jeg håber at I herhjemme bare lige i den uge jeg er væk, måske ikke har heeeelt så meget solskind hehe:)

Derudover så sker der også noget andet i slutningen af juni måned. Der sker nemlig det at jeg langt om længe bliver færdig med min civilingeniør. Det har taget mig 5 år at blive færdig og hold da op hvor bliver det rart endelig at kunne kalde sig færdiguddannet civilingeniør! Jeg skal aflevere min kandidat-opgave om få dage, og jeg skal nu til at lægge den aller sidste hånd på opgaven, så den kan blive afleveret.

Jeg vil lige se om ikke jeg kan få opdateret jer henover sommeren. Uanset hvad, så vil jeg ønske jer allesammen en smadder god og dejlig sommer!

/Anders

PS: Husk, du kan også følge mig på Facebook og se mange flere magiske videoer!

Samarbejde med FN

Hej allesammen!

Så er det vist på tide med en lille opdatering fra mig! Jeg har enormt travlt for tiden og over lige for tiden står den bl.a. på optrædener til firmafester, fødselsdage, bryllupper og så er de første julefrokost-shows snart ved at skulle afholdes! Derudover så bruger jeg meget af min tid på at forberede mig på et projekt som jeg snart vil fortælle meget mere om både her på siden og på min Facebook-side. Som titlen antyder så er det et samarbejde med FN i forbindelse med deres 17 verdensmål.

Trylleshow i 48 byer!

I forbindelse med disse mål, så skal der over december lægges mere fokus på disse, så derfor skal jeg på en turne rundt i hele landet. Jeg skal nemlig besøge 48 danske byer over 12 dage (jep, jeg får travlt!). I hver by laver jeg et trylleshow som sætter disse mål i fokus og jeg slutter hvert show af med en lille trylleskole, hvor jeg lære alle dem, der er interesseret et lille trick med et kortspil, der er specielt designet af FN til at forklare om målene. Alle tilstede vil få et af disse spil helt gratis!

Det er et projekt jeg glæder mig enormt meget til at komme i gang med, og som sagt er jeg nu i fuld gang med at strukturere det show, som jeg skal vise! Der vil komme mange flere oplysninger om showet og om hele konceptet i aviser over hele landet meget snart.

 

Derudover er der sket en masse andre ting. Jeg har som I måske har opdaget fået opdateret en masse ting her på siden, og bl.a. har jeg lige fået lagt sidste hånd på en opdateret version af min promovideo. Og hvis I er lidt for dovne til at se den på forsiden, så har jeg også inkluderet den herunder;)

Derudover så er jeg netop blevet interviewet af skribenterne fra ideertilfest.dk. Det burde komme op på deres side snarest – det er hvertfald hvad de har lovet!

Indtil da, så håber jeg at I har nyder jeres oktober måned!

Mange hilsner
Anders

Jeg har været med i en Coca Cola reklame!

Hej allesammen!

Så tænker jeg det er på tide at komme med en lille opdatering på, hvad jeg går og laver.

Jeg var nemlig så heldig at blive inviteret over i Coca Colas studier for at være gæst i deres CokeTv serie. Det var super hyggeligt at være derover, og jeg blev “interviewet” af Gex og Max, der faktisk er blandt Danmarks største Youtubere. Det var en virkelig sjov dag, hvor vi fik filmet en masse. Det her var tilbage i juli måned, så jeg har virkelig været spændt på, hvordan det endelige resultat kom til at se ud. I sidste uge blev videoen endelig udgivet, og jeg synes faktisk den er blevet ret så god! Tag et kig på den her:)

bryllupDerudover så drøner jeg rundt til fødselsdage, firmafester og bryllupper for tiden. I sidste weekend var jeg så heldig at blive booket til et indisk bryllup med – hold nu fast – 300 gæster inviteret. Det var en virkelig flot begivenhed at opleve, og man må nok sige at et indisk bryllup virkelig er noget helt specielt, og det var virkelig en fornøjelse at optræde for gæsterne!

Desuden så er de første forspørgsler på julefrokosterne i år allerede begyndt at trille ind. Så hvis I stadig vil nå at booke magisk underholdning, som virkelig vil gøre julefrokosten uforglemmelig, så skynd jer at sende en uforpligtende forspørgsel. Så finder vi frem til et godt tilbud:)

 

Sidst men ikke mindst så er der sket en anden ting, jeg er ret så stolt af. Jeg har netop passeret 8000 likes på min Facebookside! Det er utrolig fedt at så mange folk har lyst til at følge med i, hvad jeg går og laver, og hvis du ikke har gjort det, håber jeg du vil smide et like på min Facebook-side. Man kan i øvrigt se en masse sjove og magiske videoer derinde!

 

Det var alt for nu, håber I har en forrygende dag!

Så er sommeren over os!

Hej allesammen! Jeg vil såmænd bare lige komme med en hurtig opdatering af, hvad jeg går og laver for tiden. Som de fleste af os nok har bemærket så er det historiens dejligste sommervejr kommet til landet og det har jeg forsøgt at nyde i fulde drag (og slap da vist heller ikke lige for en mindre solskoldning! Do’h!). Med sommerens indtog er der selvfølgelig også begyndt at blive afholdt sommerfester rundt over det ganske land, og jeg har været så heldig at være ude til et par stykker allerede. En sommerfest eller en vejfest er altid en hyggelig anledning og der er god stemning og fyldt med grin og sjov, og derfor er det altid ekstra sjovt og hyggeligt at optræde til lige netop denne typer arrangementer. Til mit sommerfest show laver jeg et show, der er skræddersyet til netop denne type arrangementer og netop fordi at der ofte er blandet mellem børn og voksne er det underholdning, som der kan nydes af alle aldre!

Hvis I står og overvejer, om I skal bruge uforglemmelig underholdning til jeres sommerfest, som der vil blive snakket om længe efter, så er I selvfølgelig mere end velkomne til at sende mig en helt uforpligtende forspørgsel.

Udover sommerfesterne så har jeg for tiden arbejdet et par timer om ugen på et andet spændende projekt. Jeg har nemlig forsøgt at oprette en ny læringsportal for tryllekunstnere. Som mange af jer sikkert ved driver jeg allerede lærtryl.dk, som er en af landets største sider for at lære at trylle. Jeg synes det kunne være utrolig sjovt at tage det skridtet videre og forsøge at ramme trylle-entuisiaster over hele verden. Derfor har jeg oprettet siden cardtrickmaster.com, hvor man kan lære nogle af de sejeste kort tricks. Siden er delt op i forskellige sværhedsgrader og hvis man derfor blot vil lære et enkelt hurtigt og nemt kort trick, så er det super let at finde frem til! Jeg håber I vil give siden et kig, og hvis I har en søn/datter eller ven/veninde som kunne tænke sig at lære et par spændende og imponerende kort tricks, så må I hellere end gerne anbefale den videre:)

 

Rigtig god sommer indtil vi ses igen:)

Anders

3 grunde til, at et trylleshow altid passer ind!

Jeg bliver af og til spurgt om, hvorfor man bør vælge et trylleshow frem for andre underholdningsformer som fx musik eller måske en komiker. Svaret for mig er ganske simpelt, for overordnet set, mener jeg, at der er tre primære grunde til, hvorfor at en tryllekunstner altid kan tage festen med storm og sørge for at det bliver en unik og perfekt fest for alle gæsterne.

  1. Alle bliver underholdt. I modsætning til mange andre underholdningsformer, så er trylleriet universelt, og det kan derfor nydes af alle. Det kan nydes af alle på tværs af kultur, køn, alder, sprog og så videre. Trylleriet er ofte visuelt, og det er derfor betagende og spændende at opleve for alle de tilstedeværende.
  2. En perfekt ice breaker. Uanset hvornår man ligger trylleshowet, så vil det gøre, at folk kommer i snak efter showet. Der er helt sikkert mange umuligheder og utrolige effekter som vil blive diskuteret og vendt og drejet efter showet, og har man derfor gæster, som ikke har mødt hinanden før, så er det en oplagt ide at vælge et trylleshow, da man derfor aldrig løber tør for taleemner – hvertfald ikke lige med det første;)
  3. Det sætter gang i festen. En af de vel nok vigtigste årsager til at man bør vælge et trylleshow som underholdning til festen er, at det altid hiver festen op på et helt nyt niveau. Alle gæsterne kommer op i et højere gear mens og efter showet er overstået, og man vil derfor opleve at trylleshowet kan gøre en allerede god fest endnu mere uforglemmelig!

Det var et par af grundene til, hvorfor et trylleshow altid er en fortrinlig ide at vælge til festen. Hvis man vil læse mere kan man passende gå til sektionen for tryllekunstner til fest. Det var alt for denne gang. I må have en rigtig god mandag!

PS: Som jeg lovede i et af mine sidste indlæg, vil jeg prøve at komme med et lille tip i hvert af mine indlæg. I denne uge vil jeg komme med et lille tip 7 kabale entusiaster! Hvis man er vild med at lægge 7 kabaler, så kan den side sikkert være lige noget for dig. Man kan lægge en 7 kabale helt gratis og tilmed online uden besvær.