Samarbejde med FN

Hej allesammen!

Så er det vist på tide med en lille opdatering fra mig! Jeg har enormt travlt for tiden og over lige for tiden står den bl.a. på optrædener til firmafester, fødselsdage, bryllupper og så er de første julefrokost-shows snart ved at skulle afholdes! Derudover så bruger jeg meget af min tid på at forberede mig på et projekt som jeg snart vil fortælle meget mere om både her på siden og på min Facebook-side. Som titlen antyder så er det et samarbejde med FN i forbindelse med deres 17 verdensmål.

Trylleshow i 48 byer!

I forbindelse med disse mål, så skal der over december lægges mere fokus på disse, så derfor skal jeg på en turne rundt i hele landet. Jeg skal nemlig besøge 48 danske byer over 12 dage (jep, jeg får travlt!). I hver by laver jeg et trylleshow som sætter disse mål i fokus og jeg slutter hvert show af med en lille trylleskole, hvor jeg lære alle dem, der er interesseret et lille trick med et kortspil, der er specielt designet af FN til at forklare om målene. Alle tilstede vil få et af disse spil helt gratis!

Det er et projekt jeg glæder mig enormt meget til at komme i gang med, og som sagt er jeg nu i fuld gang med at strukturere det show, som jeg skal vise! Der vil komme mange flere oplysninger om showet og om hele konceptet i aviser over hele landet meget snart.

 

Derudover er der sket en masse andre ting. Jeg har som I måske har opdaget fået opdateret en masse ting her på siden, og bl.a. har jeg lige fået lagt sidste hånd på en opdateret version af min promovideo. Og hvis I er lidt for dovne til at se den på forsiden, så har jeg også inkluderet den herunder;)

Derudover så er jeg netop blevet interviewet af skribenterne fra ideertilfest.dk. Det burde komme op på deres side snarest – det er hvertfald hvad de har lovet!

Indtil da, så håber jeg at I har nyder jeres oktober-måned!

Mange hilsner

Anders

Jeg har været med i en Coca Cola reklame!

Hej allesammen!

Så tænker jeg det er på tide at komme med en lille opdatering på, hvad jeg går og laver.

Jeg var nemlig så heldig at blive inviteret over i Coca Colas studier for at være gæst i deres CokeTv serie. Det var super hyggeligt at være derover, og jeg blev “interviewet” af Gex og Max, der faktisk er blandt Danmarks største Youtubere. Det var en virkelig sjov dag, hvor vi fik filmet en masse. Det her var tilbage i juli måned, så jeg har virkelig været spændt på, hvordan det endelige resultat kom til at se ud. I sidste uge blev videoen endelig udgivet, og jeg synes faktisk den er blevet ret så god! Tag et kig på den her:)

bryllupDerudover så drøner jeg rundt til fødselsdage, firmafester og bryllupper for tiden. I sidste weekend var jeg så heldig at blive booket til et indisk bryllup med – hold nu fast – 300 gæster inviteret. Det var en virkelig flot begivenhed at opleve, og man må nok sige at et indisk bryllup virkelig er noget helt specielt, og det var virkelig en fornøjelse at optræde for gæsterne!

Desuden så er de første forspørgsler på julefrokosterne i år allerede begyndt at trille ind. Så hvis I stadig vil nå at booke magisk underholdning, som virkelig vil gøre julefrokosten uforglemmelig, så skynd jer at sende en uforpligtende forspørgsel. Så finder vi frem til et godt tilbud:)

 

Sidst men ikke mindst så er der sket en anden ting, jeg er ret så stolt af. Jeg har netop passeret 8000 likes på min Facebookside! Det er utrolig fedt at så mange folk har lyst til at følge med i, hvad jeg går og laver, og hvis du ikke har gjort det, håber jeg du vil smide et like på min Facebook-side. Man kan i øvrigt se en masse sjove og magiske videoer derinde!

 

Det var alt for nu, håber I har en forrygende dag!

Så er sommeren over os!

Hej allesammen! Jeg vil såmænd bare lige komme med en hurtig opdatering af, hvad jeg går og laver for tiden. Som de fleste af os nok har bemærket så er det historiens dejligste sommervejr kommet til landet og det har jeg forsøgt at nyde i fulde drag (og slap da vist heller ikke lige for en mindre solskoldning! Do’h!). Med sommerens indtog er der selvfølgelig også begyndt at blive afholdt sommerfester rundt over det ganske land, og jeg har været så heldig at være ude til et par stykker allerede. En sommerfest eller en vejfest er altid en hyggelig anledning og der er god stemning og fyldt med grin og sjov, og derfor er det altid ekstra sjovt og hyggeligt at optræde til lige netop denne typer arrangementer. Til mit sommerfest show laver jeg et show, der er skræddersyet til netop denne type arrangementer og netop fordi at der ofte er blandet mellem børn og voksne er det underholdning, som der kan nydes af alle aldre!

Hvis I står og overvejer, om I skal bruge uforglemmelig underholdning til jeres sommerfest, som der vil blive snakket om længe efter, så er I selvfølgelig mere end velkomne til at sende mig en helt uforpligtende forspørgsel.

Udover sommerfesterne så har jeg for tiden arbejdet et par timer om ugen på et andet spændende projekt. Jeg har nemlig forsøgt at oprette en ny læringsportal for tryllekunstnere. Som mange af jer sikkert ved driver jeg allerede lærtryl.dk, som er en af landets største sider for at lære at trylle. Jeg synes det kunne være utrolig sjovt at tage det skridtet videre og forsøge at ramme trylle-entuisiaster over hele verden. Derfor har jeg oprettet siden cardtrickmaster.com, hvor man kan lære nogle af de sejeste kort tricks. Siden er delt op i forskellige sværhedsgrader og hvis man derfor blot vil lære et enkelt hurtigt og nemt kort trick, så er det super let at finde frem til! Jeg håber I vil give siden et kig, og hvis I har en søn/datter eller ven/veninde som kunne tænke sig at lære et par spændende og imponerende kort tricks, så må I hellere end gerne anbefale den videre:)

 

Rigtig god sommer indtil vi ses igen:)

Anders

3 grunde til, at et trylleshow altid passer ind!

Jeg bliver af og til spurgt om, hvorfor man bør vælge et trylleshow frem for andre underholdningsformer som fx musik eller måske en komiker. Svaret for mig er ganske simpelt, for overordnet set, mener jeg, at der er tre primære grunde til, hvorfor at en tryllekunstner altid kan tage festen med storm og sørge for at det bliver en unik og perfekt fest for alle gæsterne.

  1. Alle bliver underholdt. I modsætning til mange andre underholdningsformer, så er trylleriet universelt, og det kan derfor nydes af alle. Det kan nydes af alle på tværs af kultur, køn, alder, sprog og så videre. Trylleriet er ofte visuelt, og det er derfor betagende og spændende at opleve for alle de tilstedeværende.
  2. En perfekt ice breaker. Uanset hvornår man ligger trylleshowet, så vil det gøre, at folk kommer i snak efter showet. Der er helt sikkert mange umuligheder og utrolige effekter som vil blive diskuteret og vendt og drejet efter showet, og har man derfor gæster, som ikke har mødt hinanden før, så er det en oplagt ide at vælge et trylleshow, da man derfor aldrig løber tør for taleemner – hvertfald ikke lige med det første;)
  3. Det sætter gang i festen. En af de vel nok vigtigste årsager til at man bør vælge et trylleshow som underholdning til festen er, at det altid hiver festen op på et helt nyt niveau. Alle gæsterne kommer op i et højere gear mens og efter showet er overstået, og man vil derfor opleve at trylleshowet kan gøre en allerede god fest endnu mere uforglemmelig!

Det var et par af grundene til, hvorfor et trylleshow altid er en fortrinlig ide at vælge til festen. Hvis man vil læse mere kan man passende gå til sektionen for tryllekunstner til fest. Det var alt for denne gang. I må have en rigtig god mandag!

PS: Som jeg lovede i et af mine sidste indlæg, vil jeg prøve at komme med et lille tip i hvert af mine indlæg. I denne uge vil jeg komme med et lille tip 7 kabale entusiaster! Hvis man er vild med at lægge 7 kabaler, så kan den side sikkert være lige noget for dig. Man kan lægge en 7 kabale helt gratis og tilmed online uden besvær.

Skal Julefrokosten bliver magisk og uforglemmelig?

Så er vi ved at nærme os den sidste periode for årets julefrokoster. Det har været en rigtig hyggelig december, der har budt på julefrokost-shows hos en masse forskellige julefrokoster over hele landet. Det har været enormt sjovt, og det er altid fedt at kunne hjælpe med til at gøre julefrokosten endnu mere sjov og uforglemmelig for kollegaerne, vennerne eller hvis der er blevet holdt for familien.

Vi bevæger os som sagt ind i den sidste periode for afholdelse af julefrokoster. Står I og mangler underholdning til netop jeres julefrokost, så kan I stadig nå at booke et magisk show, som med garanti vil fylde salen med høj latter og forundring, og som vil give jeres gæster en masse at snakke om efter showet, og iøvrigt længe efter. Tag et kig på min side om tryllekunstner til julefrokosten, og læs meget mere.

Hvis ikke vi ses inden da, så må I have en rigtig god jul og et godt nytår!

Mange julehilsner

Anders

Husk at følge min Facebook-side!


Det her bliver et ret så hurtigt opslag! Jeg ville egentlig bare lige minde jer om, at I skal huske at hoppe ind på min Facebookside på facebook.com/andersmagic

Her prøver jeg at opdatere regelmæssigt med sjove tryllevideoer og andre spændende – og ikke mindst magiske tiltag.

Miljøvenligpakning

Tryllekunstner pris – hvad koster en tryllekunstner

Hej!tryllekunstner pris Jeg vil i dette indlæg give jer et overslag over, hvad mit trylleshow koster. Jeg har nu efterhånden optrådt i mere end 10 år, og har derfor en del erfaring med at prissætte mit show efter, så det passer til både private og firmaer:)

Jeg laver et show af 30-45 minutters varighed. Jeg laver flere typer shows, og som udgangspunkt er disse alle prislagt på samme niveau for at gøre det så enkelt som muligt. Jeg sørger altid for at mit show er tilpasset netop jeres event, og jeg plejer at lave enten et show i større format eller et close-up show. Sidstenævnte er ikke så kendt blandt festarrangører, men det er faktisk ofte den type show, der får de bedste reaktioner blandt publikum: som navnet antyder er det et show, der forgår helt tæt på publikum, og jeres gæster vil derfor få sig en mere personlig, sjov og ikke mindst stærk oplevelse! En blanding mellem et fællesshow for alle og et close-up show plejer også at virke rigtig godt!

Mine priser deles op efter privat – og erhvervskunder. For et show af 30 min – 45 min ligger mine priser i:

For privat: 3000.- til 4000.-

For Erhverv: 5000.- til 6000.-  

LÆS MEGET MERE OM HVORDAN I KAN FÅ EN UFORGLEMMELIG OG MAGISK FEST HER!

Man skal dog have i mente, at dette kun er et overslag på prisen. Der er altid andre faktore, der vil spille ind, fx antallet af gæster til eventet, klokkeslet på dagen, og hvor i landet jeres event afholdes.

Hvorfor vælge en tryllekunstner?

tryllekunstner pris

Jeg bliver af og til spurgt, hvorfor man bør vælge en tryllekunstner til sit event frem for fx noget musik eller en komiker evt. En tryllekunsnter har en række helt klare fordele over disse to andre underholdningsformer. Den første grund som jeg altid fremhæver er, at ingen anden underholdningsform er så unik og universel: magi kan underholde alle, og det virker på tværs af bl.a. kultur, sprog og alder. Som arrangør vil man altid sikre at den underholdning man vælger bliver et sikkert hit, og med en tryllekunstner kan man altid læne sig trygt tilbage i stolen, og blot nyde showet sammen med de andre gæster.

Dernæst er et trylleshow en utrolig god icebreaker og det er altid ekstremt godt til at få festen rykket op i højeste gear. Det kan med andre ord kickstarte en fest, så jeres gæster omgående vil have en masse at snakke om efter showet.

Unik underholdning

Desuden bruger jeg ofte ordet “unik”, til at beskrive mit show. Jovist har alle set tryllekunstnere på TV og i cirkus, men dette er den tradionelle form for trylleriet. Jeg har gennem mange år forfinet min stil, og tager et meget mere moderne udgangspunkt, når først mit show går igang. Jeg lægger stor vægt på at showet skal være sjovt, og folk vil da også enten skraldgrine eller sidde i dyb forundring gennem showet.

Tak fordi I læste med! Læs meget mere om mig og mine shows her på tryllekunstner.

 

Hvordan bliver man tryllekunstner?

Anders Møller er professionel tryllekunstner og har tryllet i mere end 10 år. Han er en af landets førende specialister indenfor fingerfærdighedsmagi. Han vil her dele et par råd om, hvordan man egentlig bliver tryllekunstner og hvor man bør starte.

Som tryllekunstner bliver man ofte stillet spørgsmålet: “Hvordan blev du egentlig tryllekunstner?” og det følges ofte op af: “- og hvordan kan jeg selv komme igang med lære nogle tricks?”. Dette blogindlæg vil prøve at besvare disse spørgsmål og i samme ombæring vil vi gå mere i dybden med det danske tryllemiljø.

For mit eget vedkommende begyndte min passion indenfor trylleriet at vokse, da min familie og jeg havde været på ferie i Spanien. Vi blev her gode venner med en spanier, som var amatør-tryllekunstner. En aften viste han os et par tricks, bl.a. fik han en tændt cigaret til at forsinde ned i sin knyttede hånd og derefter klippede han et reb i flere stykker for derefter at gøre det helt igen. Jeg var solgt! Det første jeg gjorde, da jeg kom hjem til Danmark, var at søge efter trick-forklaringer på bl.a. youtube og andre steder på nettet. Dette er stadig mit første råd til spirrende tryllekunstnere: hop ind på youtube, og støvsug siden for videoer, der viser og lærer begynder-trylletricks. Har her linket til et par af de kanaler, som ligger gode trylletutorials op af høj kvalitet:

Følgende kanal koncentrere sig primært om kortmagi i den lidt mere avancerede ende, men ikke desto mindre er der fyldt med videoer, som det er værd at checke ud!

Med internettet og især Youtube, er det blevet lettere end nogensinde at starte som tryllekunstner! Tryllemiljøet er dog splittet i forhold til, hvorledes den lette tilgang til mange tryllehemmeligheder er en negativ eller positiv ting. Sikkert er det dog, at det har skabt mange flere tryllekunstnere og tryllehobbyister, som ellers ikke ville have haft mulighed for at lære disse effekter og tricks.

Read More