Jeg har været med i en Coca Cola reklame!

Hej allesammen!

Så tænker jeg det er på tide at komme med en lille opdatering på, hvad jeg går og laver.

Jeg var nemlig så heldig at blive inviteret over i Coca Colas studier for at være gæst i deres CokeTv serie. Det var super hyggeligt at være derover, og jeg blev “interviewet” af Gex og Max, der faktisk er blandt Danmarks største Youtubere. Det var en virkelig sjov dag, hvor vi fik filmet en masse. Det her var tilbage i juli måned, så jeg har virkelig været spændt på, hvordan det endelige resultat kom til at se ud. I sidste uge blev videoen endelig udgivet, og jeg synes faktisk den er blevet ret så god! Tag et kig på den her:)

bryllupDerudover så drøner jeg rundt til fødselsdage, firmafester og bryllupper for tiden. I sidste weekend var jeg så heldig at blive booket til et indisk bryllup med – hold nu fast – 300 gæster inviteret. Det var en virkelig flot begivenhed at opleve, og man må nok sige at et indisk bryllup virkelig er noget helt specielt, og det var virkelig en fornøjelse at optræde for gæsterne!

Desuden så er de første forspørgsler på julefrokosterne i år allerede begyndt at trille ind. Så hvis I stadig vil nå at booke magisk underholdning, som virkelig vil gøre julefrokosten uforglemmelig, så skynd jer at sende en uforpligtende forspørgsel. Så finder vi frem til et godt tilbud:)

 

Sidst men ikke mindst så er der sket en anden ting, jeg er ret så stolt af. Jeg har netop passeret 8000 likes på min Facebookside! Det er utrolig fedt at så mange folk har lyst til at følge med i, hvad jeg går og laver, og hvis du ikke har gjort det, håber jeg du vil smide et like på min Facebook-side. Man kan i øvrigt se en masse sjove og magiske videoer derinde!

 

Det var alt for nu, håber I har en forrygende dag!