Så er konfirmationssæsonen slut for denne gang!

Hej allesammen! Så vil jeg blot komme med en hurtig opdatering herfra. Så er jeg vist ved at have haft det sidste konfirmationsshow for 2019. Hold nu op hvor har der været drøn på den sidste måneds tid (ok faktisk helt fra midt-april begyndte de første konfirmationer så småt), men det har simpelthen været så sjovt! Jeg har været til konfirmationer over hele landet, lige fra oppe i Skagen, til nede i sønderjylland, til Købenahvn, til Odense, til Esbjerg etc.

Der er intet hyggeligere og sjovere end at hjælpe med til at gøre konfirmandens dag uforglemmelig og derfor glæder mig allerede nu til konfirmationerne for 2020! Skønt konfirmationerne er over, så er der stadig meget at se til i juni og juli måned. Jeg skal bl.a. optræde til to fødselsdage i næste weekend (henholdsvis en 40-års og 70-års fødselsdag) og weekenden efter skal jeg bl.a. optræde til årets første byfest. Disse kommer, der flere af ind i juli måned og så begynder der for alvor at komme gang i bryllupsshowene i slut juli og det meste af august.

Men inden da snupper jeg mig lige noget velfortjent sommerferie i starten af juli måned. Jeg skal til Lloret de Mar i Spanien med min kæreste, og nøj hvor bliver det skønt! Det er lidt ondt at tænke, men jeg må nok indrømme at jeg håber at I herhjemme bare lige i den uge jeg er væk, måske ikke har heeeelt så meget solskind hehe:)

Derudover så sker der også noget andet i slutningen af juni måned. Der sker nemlig det at jeg langt om længe bliver færdig med min civilingeniør. Det har taget mig 5 år at blive færdig og hold da op hvor bliver det rart endelig at kunne kalde sig færdiguddannet civilingeniør! Jeg skal aflevere min kandidat-opgave om få dage, og jeg skal nu til at lægge den aller sidste hånd på opgaven, så den kan blive afleveret.

Jeg vil lige se om ikke jeg kan få opdateret jer henover sommeren. Uanset hvad, så vil jeg ønske jer allesammen en smadder god og dejlig sommer!

/Anders

PS: Husk, du kan også følge mig på Facebook og se mange flere magiske videoer!