underholdning til konfirmation

Er I på udkig efter underholdning til konfirmationen, der vil skabe rammerne for den perfekte dag? Så læs mere her.

Til konfirmationen er det altid vigtigt at man gør dagen så speciel og uforglemmelig for konfirmanden og de andre gæster. Underholdning og sjove indslag kan gøre rigtig meget for at få konfirmanden i centrum og skabe den helt rette stemning. Disse indslag kan bl.a. bestå af sjove konfirmationslege og lignende. Mange vælger at lave et indslag hvor konfirmanden kommer i centrum på en hyggelig og sjov måde. Dette er altid en god ide, men hvis man virkelig vil gøre dagen ekstra magisk og uforglemmelig, så vil det måske hjælpe at tænke ud af boksen og booke professionel underholdning.

Søger I fantastisk underholdning til konfirmationen?

Mit navn er Anders Møller og jeg optræder til arrangementer over hele landet. En af mine specialiteter er at optræde til konfirmationer, og jeg gætter på at du måske er havnet her fordi I har snart har en søn, datter eller andet tæt familiemedlem, der snart skal konfirmeres. Det kan samtidig også være at du ikke er den store taler, eller måske ikke har lyst til at skrive en sang, som hurtigt kan blive blandet sammen med de andre sange til dagen. Med et magisk indslag til konfirmationen, der kan man sætte sig roligt tilbage og lade mig sørge for at alle jeres gæster og ikke mindst konfirmanden får sig en dag der bliver ekstra speciel og uforglemmelig.

Gør konfirmationen uforglemmelig!

Jeg bookes hvert år til mere end 50 konfirmationer over hele landet og jeg har derfor forbedret mit show så det altid passer perfekt ind og hjælper med til at skabe den helt rette stemning og samtidig giver alle en overraskelse som vil blive nydt i fulde drag. Jeg har optrådt i mere end 10 år, og med den erfaring ved jeg præcist hvordan man skal tryllebinde gæsterne fra første sekund jeg træder ind på scenen. Min konfirmations underholdning består foruden af en masse utrolige effekter også af en masse humor og grin som vil sætte godt gang i selskabet. Simpelt kan jeg fortælle, at med min underholdning kan i forvente:

 • Fantastisk og sjov underholdning med konfirmanden i fokus
 • Den perfekte overraskelse for alle gæsterne
 • Et indslag der hiver stemningen i vejret under og efter showet.
 • Underholdning som giver en masse grin
 • Underholdning for alle aldre
 • Underholdning, der lader jer som forældre sætte jer tilbage i stolen og nyde showet til fulde med de andre gæster!

Hvis du vil læse mere om mig og se flere billeder og video, så kan du gøre det her.

Underholdning til konfirmationen som alle vil nyde

Mit indslag vil med det samme få folk i det bedste festhumør: jeg får gennem showet indblandet alle jeres gæster så de hele tiden vil være i centrum. Det er dog selvfølgelig konfirmanden, der er den helt store hovedperson, og hvis det ønskes bringes han eller hun i centrum – men på en hyggelig og super sjov måde, så konfirmanden aldrig kommer ud på slap line.

Det er dertil et show, der foruden at byde på en masse tryllerier også byder på en masse humor og sjov. Så det hele er altså en god blanding af, at jeres gæster vil sidde og tabe kæben ned til gulvet for derefter at få motioneret lattermusklerne i sekundet efter. Det er en stærk kombi, der altid går rent ind hos gæsterne i alle aldre. 

Hvis man skal opsummere mit show, kan man gøre det med følgende punkter.

Jeres konfirmand i fokus

Jeres konfirmand vil gennem showet blive bragt i fokus så han eller hun bliver stjernen i showet. Det er hans eller hendes store dag og derfor er det utrolig vigtigt at det ikke bliver pinligt på noget tidspunkt (med mindre det selvfølgelig er noget I gerne vil have – så kan det altid aftales nærmere).

Alle inddrages gennem showet

Alle jeres gæster inddrages gennem tæt gennem showet. Dette er et af de aspekter af showet som publikum plejer at elske – det gør showet MEGET mere personligt og uformelt når jeres gæster spiller en central rolle. Jeg bevæger mig ofte ud blandt gæsterne og det giver en meget stærkere reaktion, når effekterne sker så tæt på. Samtidig tager jeg udgangspunkt i en mere moderne tilgang til underholdningsformen og man kan derfor godt glemme alt om duer og høje hatte.

Med grinegaranti!

Der vil være rigtig mange grin gennem hele showet, da det er med til at skabe den helt rette feststemning. Jeg benytter mig ofte af reaktioner og kommentarer fra gæsterne og dette hjælper med til at skabe endnu flere situationer, som får lattermusklerne til at gå i kramper! Dog bliver det aldrig humor, der kommer under bæltestedet og det er derfor humor, som alle kan grine med på uanset alder.

For alle aldre

Apropos sidste punkt så er dette konfirmationsunderholdning som alle vil nyde godt af. Uanset om der primært vil være voksne med til konfirmationen eller om der også er mange børn med, så vil alle få en fantastisk oplevelse. Hvis der er mange børn med, så kan det sommetider være, at disse kan have svært ved at se hvad der forgår og derfor forslår jeg ofte at disse kommer op og sidder så de er så tæt på mig som muligt. Det vigtigste er at alle kan se så klart og tydeligt so muligt.

Tilpasses jeres behov

Showet tilpasses altid til de behov i måtte have. Helt konkret vil det altså sige, at hvis der fx er et tema, der skal inkorporeres, så klarer vi let dette, eller hvis der måske er en bestemt gæst eller to, der skal lidt mere i centrum. Jeg hjælper altid med at finde de bedste rammer for underholdningen, og det gælder også i forhold til tidspunktet, så det ikke kommer til at rykke ved andre indslag eller lignende som, der også skal være plads til.

Referencer fra tidligere konfirmationer

Jeg har optrådt til flere hundrede konfirmationer gennem de sidste par år. Herunder finder du en række af de anmeldelser og referencer som andre har skrevet tidligere.

Anders var booket til vores søns konfirmation i 2017, da han er vild med trylleri. Vi var samlet 45 gæster til festen i en alder fordelt over 7-70 år. Anders fangede fra første sekund alles opmærksom, og han imponerede os alle med sit fænomenale show. Det var et alle tiders indslag med trylleri på utrolig højt plan! Gæsterne snakker stadig om det, og det var en oplevelse vi giver de bedste anbefalinger.
Jannik Bøje Holm

Jeg har oplevet Anders Møller til vores datters konfirmation – og hvor var det fedt! Anders leverede en magisk oplevelse, som blev nydt af alle vores gæster. Han skabe smil hos alle og det var ganske enkelt super godt. Det var med til at gøre dagen ekstra uforglemmelig for vores datter.
Annette Grønlund

Et alletiders show til min datters konfirmation. Alle gæsterne var med fra start til slut, Anders var super charmernede og meget publikumsnær og så har han en utrolig evne til at huske stort set alle navnene på vores gæster. Der var desuden en masse utrolige tryllerier som gav os alle en masse at snakke om efter showet. Anders var et hit for vores datter og gæsterne!
Jalte Høvids

Hvis I vil vide mere om mit show, og hvad jeg kan gøre for at skabe de perfekte rammer for en ekstra uforglemmelig dag med masser af magi og grin så kan I bruge kontaktformularen eller ringe til mig.

Med min konfirmationsunderholdning er I sikret:

Det kan være svært at vælge et underholdende indslag til konfirmationen. Der er mange muligheder og samtidig med dette er der også mange andre ting, der skal sørges for, for at dagen kommer til at løbe på skinner. Med konfirmations underholdning fra mig er I sikret:

 • Et fantasist indslag som vil skabe en super feststemning
 • Et indslag som skaber masser af grin og som forbløffer
 • Underholdning hvor jeres konfirmand kommer i centrum på en hyggelig og sjov måde
 • Et personligt indslag med fokus på jeres gæster
 • Underholdning til konfirmationen som gæster i alle aldre vil kunne nyde
 • Et konfirmations indslag, der hjælper med til at gøre konfirmationen endnu mere speciel og magisk.

Hvordan vælger man den rette underholdning til konfirmationen?

Som nævnt tidligere kan det være svært at vælge underholdningen. Der kan samtidig være mange faktorer, der spiller ind, når den skal vælges. Herunder kan I læse nogle af de ting, man måske bør tænke på, når underholdningen skal vælges.

Hvor mange gæster er der inviteret?

Hvor mange gæster er der inviteret med til konfirmationen kan man spørge sig selv om, for at finde ud af hvad man kan lave. Mit show kan udføres for alle typer og størrelser af forsamlinger – jeg har optrådt til konfirmationer med en håndfuld gæster og for konfirmationer med +50 og flere til.

Hvordan sidder I placeret?

Alt afhængigt af hvordan folk sidder placeret kan det gøre at nogle kan have svært ved at se ordentligt med, hvis man laver visse indslag. Dette er ligeledes ikke et problem for mig, for jeg sørger altid for at alle kan se så klart og tydeligt som muligt, og hvis der fx er børn, der sidder langt væk, så må de altid gerne komme tættere på og også ofte danne en halvcirkel om mig, så alle kommer til at kunne se så godt som muligt.

Hvor god tid har I?

Hvis man kun har en halv times tid, så er der måske nogle indslag man bør sløjfe fordi det kan komme til at forstyrre resten af tidsplanen. Til at danne sig et overblik kan man evt. spørge det sted man skal afholde konfirmationen, da de ofte har nogle præferencer i forhold til, hvad der passer bedst. Hvis man afholder det derhjemme, har man ofte selv et bedre overblik over hvordan og hvornår tingene sker.

Gør dagen til noget helt særligt

Konfirmationen sker kun én gang i livet og det er derfor vigtigt at man gør alt hvad der er muligt for at det bliver en dag, der sent bliver glemt. Gode gaver og god mad kan man komme rigtig langt med, men det er ikke noget, der får dagen til at skille sig ud fra mængden. Med et trylleshow, der giver man alle gæsterne og især konfirmanden en oplevelse, der er både fantastisk og som vil hjælpe med at gøre dagen endnu mere mindeværdig.

Hvornår skal underholdningen ligge?

Jeg hjælper altid med at finde det rigtige tidspunkt for selve underholdningen. Som udgangspunkt er det meget fleksibelt i forhold til, hvornår man kan lægge showet. Mange vælger at lægge det forretten eller hovedretten, men det kan også sagtens lægges enten før eller efter.

Vælg den underholdningsform, der passer bedst til konfirmationen

Min underholdning kan deles op i to typer. Et show, der bliver lavet for alle på én gang eller et indslag, hvor jeg går ned og underholder jeres gæster ved hvert deres bord.

Et konfirmationsindslag for alle på én gang

Her optræder jeg for alle på en gang og står således at alle kan se mig klart og tydeligt. Her inddrages alle i gennem showet, og konfirmanden vil være i centrum. Dette indsalg har en varighed af ca en halv time.

Et mere personligt indslag

I denne underholdningsform går jeg rundt blandt gæsterne og laver underholdning for dem, som de sidder ved bordene. Dette giver altid en stærk og personlig reaktion, da magien sker så tæt på. Varigheden her afhænger af hvor mange gæster der er, og hvor mange borde, de sidder placeret ved.

Hvis I har spørgsmål til hvilken form, der passer bedst til jeres konfirmation, så er jeg altid behjælpelig med at finde det helt rette indslag til jer.

Book fantastisk underholdning i dag

Hvis I gerne vil høre mere eller har lyst til at sende en forespørgsel så kan I bruge kontaktformularen her. I er selvfølgelig også velkommen til at ringe og høre nærmere.

Læs mere om mig og se videoer og billeder her.