TRYLLEKUNSTNER TIL JULEFROKOST

MAGISK UNDERHOLDNING MED ANDERS MØLLER


Vil I holde en julefrokost udover det sædvanlige? Så kan tryllekunstner Anders Møller hjælpe med at tage jeres julefrokost til nye højder: jeres gæster vil skiftevis skraldgrine eller sidde med åben mund i dyb forundring, når Anders fremfører sit underholdende show på sin charmerende og humorfyldte facon.

Sceneshow eller close-up magi
Hvad end I skal bruge et sceneshow for +100 gæster eller et mere personligt "close-up" show, der forgår lige foran næserne på folk, så kan Anders klare det. Send en uforpligtende forspørgsel og hør hvordan vi finder netop den showform, der passer jer bedst.

firmafest underholdning
Image

"Det var en sand fornøjelse at have Anders på besøg! Han leverede et show fyldt med intelligent magi og manipulation samt en masse humor. Det sad lige i skabet!"

Anne, HK

Altid et sikkert valg

Gennem flere hundrede optrædener ved Anders hvordan man leverer uforglemmelig og sofistikeret underholdning for ethvert publikum!

Skræddersyet show

Anders skræddersyr sit show til netop jeres behov. Har I et slogan, produkt eller andet, der skal i fokus kan Anders implementere dette i sit show.

Masser af grin!

Anders leverer et show hvor publikum vil få motioneret lattermusklerne godt og grundigt, og samtidig vil de sidde tilbage i dyb forundring. Det er med andre ord uforglemmelig underholdning.

Publikum Indblandes

Magien er stærkest og underholdningen bedst når magien sker i tilskuernes egne hænder, og derfor indblandes tilskuerne gennem hele showet og får en ekstra personlig oplevelse.

tryllekunstner til firmafest
tryllekunstner til firmafest

REFERENCER

Image

"Vi skulle bruge underholdning til årets julefrokost og valgte Anders til at sørge for at vores gæster blev underholdt. Og det må vi sige at han klarede med manér! Anders startede med at underholde alle vores gæster med sit show, og fortsatte så ned til bordene, hvor han underholdte med sine imponerende fingerfærdighedskunster! Der var store grin og endnu højere klapsalver gennem Anders’ show og gæsterne nød det i fulde drag. Vi giver hermed Anders en stor anbefaling herfra."

MADS HANSSON

Image

"Anders var det perfekte indslag til årets julefrokost. Anders fik lynhurtigt charmeret sig ind på vores gæster, og herefter lavede han et fantastisk show, hvor alle vores gæster var klistret til sæderne! Vi var alle særdeles godt underholdt. Anders formåede både at overraske, forbløffe og få os til at grine. Han gav os imponerende magi, og sørgede for en god stemning, som varede resten af aftenen (og som vores medarbejdere iøvrigt stadig snakker om!)."

SOFIA CLAUSEN

Image

"Vi vil gerne sige stor tak til dig, Anders, for at give vores medarbejdere en helt igennem uforglemmelig aften med trylleri i verdensklasse. Du optrådte med et show, der tryllebandt alle gæsterne fra første sekund. Det var helt sublimt, og dit intime nærvær gjorde at alle gæsterne fik en personlig og stærk oplevelse, og du var især hurtig til at få de gæster, der hjalp til på scenen til at slappe af og nyde showet. Vores gæster snakker stadig om dig og dit show, og der diskuteres stadig heftigt, hvordan nogle af numrene gik til. Tak for et forrygende show, Anders."

SIMON FEDDER

OM ANDERS

Magi leveret med charme og humor

Anders Møller er en af landets førende tryllekunstnere. Anders bryder med den traditionelle forstilling om en tryllekunstner med høj hat og kanin og har istedet udviklet sin egen charmerende stil, som han bruger til at give sit publikum en uforglemmelig oplevelse, hvor der er garanti for en masse latter og stor forbløffelse blandt jeres gæster. Der ligger mange års træning bag, når Anders får ure til at forsvinde fra tilskuerne, bolde til at skifte hænder og kort til at skifte kulør.

Læs mere om Anders på forsiden.

BOOK ANDERS MØLLER


I er altid velkomne til at sende en helt uforpligtende forspørgsel, så vi sammen kan få skabt de absolut bedste rammer for at give jeres gæster en uforglemmelig oplevelse til jeres julefrokost.

KONTAKT