Magisk underholdning er altid det perfekte indslag til jeres kommende arrangement! Med et magisk indslag så får gæsterne sig en utrolig oplevelse med en masse grin og tabte underkæber.

Tryllekunstner Anders Møller optræder med sine shows i hele landet. Anders’ show byder på en masse utrolig magi i verdensklasse. Anders har forfinet sin stil og teknikker gennem mange hundreder shows til alle typer arrangementer og det betyder at du som arrangør, kan læne dig roligt tilbage og nyde showet mens Anders tryllebinder alle jeres gæster.

Anders Møller optræder med et moderne udgangspunkt i trylleriet og man kan derfor godt glemme alt om høje hatte og hvide kaniner – her bliver den magiske underholdning leveret med charme, humor og med publikum i centrum fra første sekund at Anders begynder sit trylleshow.

Magisk underholdning for alle

Anbefalinger af Anders Møller og hans show:

“WOW! En fornøjelse at opleve for alle vores gæster. KÆMPE anbefaling herfra”
Tanja Skytte

“Fantastisk og meget magisk underholdning til vores privatfest. Anders var forrygende og alle var dybt imponeret over hans evner. Stor anbefaling her fra.”
Claes Hansen

 

Magisk underholdning gør dagen uforglemmelig!

Magisk underholdning vil fra første sekund gøre at alle jeres gæster sidder limet til stolen. Det er altid tilpasset til jeres arrangement og passer perfekt både hvis I afholder en fødselsdagfest med både børn og voksne eller måske en firmafest.

Magi verdensklasse krydret med en masse grin

Anders Møller har optrådt med sit show i indland og udland og på TV. Det har gjort at han ved lige præcis hvordan man skal optræde for et hvilket som helst publikum – uanset om det er et publikum på +20 gæster eller for et publikum, der tæller flere hundrede. Hver effekt vil få publikum til at sidde tilbage i forbløffelse og spænding og samtidig med det, så sikrer Anders også at der er blandet en masse humor og sjov ind i showet. Det er denne blanding af grin og forundring, der gør at alle jeres gæster vil få en fantastisk oplevelse, og som i øvrigt vil være medvirkende til at stemningen og atmosfæren bliver hevet op til loftet!

magisk underholdning og indslag

Hvorfor vælge et magisk indslag?

Der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor man bør vælge at booke magisk underholdning til sit næste event. Først og fremmest så er det underholdning, som alle gæsterne vil kunne nyde godt af. Alle bliver indblandet gennem showet og både børn og voksne vil få sig en oplevelse, der vil blive snakket meget om bagefter showet og længe efter.

Magi og trylleri skiller sig desuden ud fra mange andre indslag, som man ofte ser til fester og begivenheder som konfirmationer, fødselsdage, julefrokoster etc. Mange af de gængse indslag vil dog næppe hjælpe med til at gøre festen helt ekstraordinær og i øvrigt sikre at det er en fest, der vil blive husket længe efter.

At booke en tryllekunstner er desuden altid fleksibelt og showet vil kunne tilpasses så det kan ligge hvor det vil passe ind for jer. Har I brug for hjælp hjælper Anders med at finde det perfekte tidspunkt på dagen. Tidspunktet for showet kan nemlig variere meget, og det rette tidspunkt for showet kan bl.a. afhænge af, hvornår forretten eller hovedretten bliver serveret og ligeledes kan det være at der er en tale eller en sang, der skal overstået først. Man kan med fordel vælge at lægge showet efter en tale fx, hvor det er muligt at lave en flydende overgang således at taleren kan give ordet videre til Anders, som derefter kan starte showet.

magisk underholdning

Hør mere i dag og modtag et uforpligtende tilbud

Anders Møller optræder til arrangementer over hele landet og kan med sikkerhed hjælpe jer med at give jeres gæster en fantastisk og magisk oplevelse, der vil hjælpe med at gøre hele jeres arrangement ekstra uforglemmeligt.

Send en forespørgsel og hør mere (Det er selvfølgelig helt og aldeles uforpligtende)

Læs mere om Tryllekunstner Anders Møller her.