Søger I billig underholdning til festen? Det kan I booke lige her!

Når man holder fest, så er det altid forbundet med mange omkostninger – alt fra mad, til selskabslokaler eller telt, til pynt etc. Underholdning er altid vigtigt for at skabe den bedste fest med højt humør og god atmosfære. Dette er med til at gøre festen både mindeværdig og sjov for alle jeres gæster. Underholdning kan dog være svær at finde og man behøver ikke skulle betale 10.000 kr. eller derover for at få sig et indslag som gæsterne vil elske, som vil hive humøret op, og som tage stemningen op i vejret!

Et billigt og fantastisk indslag til festen

Jeg optræder med festunderholdning over hele landet. Jeg hedder Anders Møller og er tryllekunstner. Jeg laver underholdning som får alle gæsterne med fra start, som giver en masse grin, og som får gæsterne til at sidde mundlamme når den ene umulige ting sker efter den anden og når tanker bliver læst, ure forsvinder og når – ok, nu skal jeg ikke afslører alt endnu! Jeg kan dog afsløre at mit show bl.a. byder på:

  • Sublim underholdning med en masse grin og utroligt trylleri
  • Et indslag der hiver stemningen og humøret op til skyerne!
  • Underholdning som alle vil nyde – både børn og voksne.
  • Underholdning, der tilpasses jeres behov
  • Underholdning, der er til at betale!

Jeg har stor erfaring og har leveret underholdning til alle typer af arrangementer – lige fra fødselsdagsfest, til konfirmation, til julefrokost, til firmafest. Min underholdning river alle med lige fra starten og holder alle fast i spænding og fornøjelse gennem showet.

Jeg holder omkostningerne nede ved mit show, så du som arrangør kan booke underholdning, der passer ind til de fleste budgetter. Jeg vil til enhver tid hellere holde prisen i bund for i stedet at kunne optræde til så mange arrangementer og fester, som det er muligt.

Send en uforpligtende forespørgsel her.

Hold omkostningerne nede

Som sagt er det vigtigt at man holder omkostningerne så langt nede til festen. Og som nævnt tidligere så kan man nemt finde underholdning, som hurtigt får budgettet til at springe, hvis ikke man passer på. Underholdning gennem fx et bookingbureau kan sagtens komme op og nærme sig +10.000, +15.000 eller højere op endnu. Hvis man lægger alle sine udgifter sammen til andre ting, som også skal sørges for til festen så vil det hurtigt løbe op i nogle priser, som man kan blive helt svimmel af!

Men som sagt behøver det slet slet ikke at løbe op i disse priser. Min festunderholdning starter fra 3000.- og det er en pris, som de fleste arrangementer kan være med til, og det sikre at der er lidt mere plads i ens budget – også når alle de andre udgifter er talt op. Det sidste man bør komme ud for er, at man efter en vellykket fest sidder tilbage med et chok efter, hvad udgifterne egentlig blev.