TRYLLEKUNSTNER TIL FØDSELSDAG

Det perfekte indslag til fødselsdagsfesten!

FÅ EN UFORGLEMMELIG FØDSELSDAG!

MED TRYLLEKUNSTNER ANDERS MØLLER


Giv et trylleshow til fødselaren og gæsterne, så det bliver en fødselsdag, I sent vil glemme! Med fødselaren i centrum vil Anders med sin charmerende og nede-på-jorden stil sørge for, at jeres gæster får en oplevelse fyldt med smil, højlydt latter og ikke mindst stor forbløffelse. Det er kort sagt en dag alle gæsterne vil huske tilbage på med stor fornøjelse!
Anders har optrådt til fødselsdage over hele landet, og med denne erfaring i bagagen er Anders altid et stensikkert valg, hvis I vil sørge for at forkæle jeres gæster med en fantastisk oplevelse.

Tryllekunstner Anders Møller til konfirmation
tryllekunstner til fødselsdag

MEGET MAGISK OG HYLENDE MORSOMT!

“Vi holdte 60-års fødselsdag for vores far, og havde hyret Anders til at stå for underholdningen. Det var et FANTASTISK show, der var både magisk og hylende morsomt. De varmeste anbefalinger herfra."

Rasmus Lassen, Fødselsdag

EN FØDSELSDAG, DER HUSKES!


Når I booker Anders til jeres fødselsdagsfest, kan I altid være sikre på, at I er i de tryggeste hænder. Anders har gennem mange års erfaring lært, hvordan man skal give et hvilket som helst publikum en oplevelse i særklasse. Det betyder at uanset om I afholder 30-, 50- eller 70-års fødselsdagsfest, så vil Anders kunne sørge for, at jeres gæster får sig en magisk oplevelse, hvor lokalet vil blive fyldt med latter og forundring.

tryllekunstner


Sæt de perfekte rammer for fødselsdagsfesten!

Gør jeres fødselsdagsfest magisk, og sørg for at det bliver en uforglemmelig oplevelse for fødselaren såvel som gæsterne! Det bliver med andre ord de perfekte rammer for en magisk og perfekt fødselsdag!

Masser af grin og høj publikumsinteraktion

Anders har optrådt til fødselsdage over hele landet og han ved derfor præcis, hvordan man skal give alle gæster en fantastisk oplevelse. Anders' fødselsdagsshow lægger vægt på høj underholdningsværdi og jeres gæster vil få motioneret lattermusklerne samtidig med, at de vil sidde i dyb forundring.

Skræddersyes til netop jeres fødselsdagsfest!

Anders sørger for at showet er skræddersyet til netop jeres fødselsdag. Et trylleshow kan nemt tilpasses til enhver fødselsdagsfest, og uanset om I er 30 gæster eller +100 så kan Anders sørge for at hver en gæst får sig en oplevelse uden lige!
tryllekunstner til fødselsdag
tryllekunstner til fødselsdag

OM ANDERS

UNIK OG CHARMERENDE MAGI!

Tryllekunstner Anders Møller har tryllet i mere end 10 år. Han har gennem flere hundrede optrædener i både indland og udland forfinet sin stil, så han kan underholde et hvilket som helst publikum. Med sin charmerende stil og forbløffende effekter vil publikum glemme både tid og sted og være tryllebundet fra det sekund at Anders indtager scenen. Anders skræddersyr sit show til jeres fødselsdagsfest, så uanset antallet af gæster og uanset om det er et rent voksent publikum eller blandet med både børn og voksne, så kan Anders sikre at alle blive får en uforglemmelig og magisk oplevelse!

LÆS MERE OM ANDERSMere info
tryllekunstner til fødselsdag

REFERENCER

ET FANTASTISK INDSLAG

Anders var booket til min svigerfars 70-års fødselsdag. Og vi kan kun sige: Hold da op, hvor var det et FORRYGENDE show, som Anders leverede! Alle var underholdt til den helt store guld-medalje igennem Anders' halvtimes show. Der blev snakket om det non-stop gennem resten af festen og gæsterne var vilde med det! Især min svigerfar var godt underholdt, og du fik ham indblandet i showet på en både hyggelig og sjov måde! 

Katrine, Fødselsdag

EN MAGISK OVERRASKELSE

Vi sender hermed vores varmeste anbefalinger af Anders og hans show! Alle vores gæster nød showet fra start til slut, og det var noget der faldt i alles smag! Endnu engang tak for et magisk indslag, der gjorde vores fødselsdagsfest helt i gennem magisk!

Ida, Fødselsdag

GAV FESTEN ET MAGISK PUST

Vi havde fornøjelsen af at opleve Anders til min 50 års fødselsdag. Det var et hit fra det sekund at Anders indtog scenen, og han var lynhurtig til at få alle gæsterne med sig! Vi var en blandet flok af både børn og voksne til fødselsdagsfesten, men Anders formåede at underholde allesammen! Endnu engang tak for et forrygende show, Anders!

Kim Engell, Fødselsdag

SEND EN FORSPØRGSEL

Hvis I vil gøre jeres fødselsdagsfest både magisk og helt uforglemmelig for alle jeres gæster, så er I mere end velkomne til at sende en forspørgsel allerede idag. Det er selvfølgelig helt uforpligtende! 

KONTAKT