Giv jeres elever en magisk, lærerig og uforglemmelig oplevelse!

Vil I give jeres elever en oplevelse, der sent glemmes? Så er svaret Anders Møllers populære trylleshow, der er målrettet elever på folkeskoler og efterskoler. 

Moderne underholdning fra en af landets førende tryllekunstnere

Anders har med sine kun 26 år allerede sat sig selv som en af de førende tryllekunstnere i landet. Anders optræder med en moderne og charmerende stil, og han giver publikum en utrolig oplevelse hver gang. Anders ved præcis hvordan man rammer eleverne i øjenhøjde og er derfor det oplagte valg til især børn og unge! Kontakt nu.

Image

Alle eleverne indblandes
Showet lægger vægt på høj publikums interaktion og gennem hele showet vil  eleverne blive indblandet, så hver især får sig en helt utrolig oplevelse, som huskes længe efter!

Lærerigt for alle
Showet blander magisk underholdning med spændende læring om at forfølge sine mål og drømme her i livet. Det vil give eleverne stof til eftertanke, der måske kan hjælpe dem på deres egen vej!

En masse grin og forbløffelse
Jeres elever får sig en oplevelse, hvor de vil få ondt i lattermusklerne og sidde i dyb forundring. Med sin unge alder og sin moderne stil sikrer Anders, at jeres elever sidder limet til stolene fra første sekund!

VIDEO

Læs mere om Anders eller Kontakt nu