Søger I sjove forslag og ideer til underholdning til 13 års fødselsdagen? Dem finder I her!

Hej og velkommen til! Mit navn er Anders Møller og jeg vil her fortælle om nogle af de sjove underholdnings indslag I kan lave til jeres kommende 13 års fødselsdag. Der er rigtig mange sjove ideer at lave, og her vil vi gennemgå alt lige fra tip en 13er til en variant af Tegn og Gæt med et noget særpræget twist. Til sidst vil jeg i øvrigt anbefale hvordan man kan gøre dagen ekstra speciel og sikre at den for altid vil blive husket. Jeg er nemlig tryllekunstner, og et trylleshow får alle inddraget og gør at festen bliver uforglemmelig! Det kan du læse mere om nederest her på siden.

Ideer til 13 års fødselsdag

Her kommer ideer til sjove indslag og god underholdning, der passer perfekt ind til 13 års fødselsdagen. Husk, at når man skal vælge de rette indslag, så bør man tænke over hvor mange gæster der er med til festen, og hvor meget plads, der er til rådighed. Tænk også gerne over om alle gæsterne kender hinanden på forhånd, for hvis ikke, kan det være man skal gå uden om nogen indslag og istedet vælge nogle, der fungerer som en ice breaker der giver noget at snakke om.

Nogle af de sjove ideer til underholdning til den 13 års fødselsdag er fx:

  1. Hvorfor rejser gæsterne sig op – legen
  2. Tegn og gæt med et twist
  3. Tip en 13er
  4. Book en tryllekunstner

underholdning 13 års fødselsdag

Hvorfor rejser gæsterne sig?

Her kommer et sjovt lille indslag, som ikke laves til særlig mange fester. Det er simpel og ligetil: man skal starte med at forberede en række store stykker pap. På hvert stykke pap eller papir, der skriver man en sætning som fx: alle der er i familie med fødselaren rejser sig op, eller “Alle der går til fodbold med fødselaren rejser sig op”. Til selve fødselsdagen, der beder man nu fødselaren om at komme op og sidde på en stol, og nu tager man pap-stykkerne frem. Nu viser man disse til de resterende gæster – UDEN at fødselaren ser dem. Nu skal de gæsterne altså rejse sig op alt efter hvad der står på kortet, og nu skal fødselaren gætte, hvad der står på kortet – altså hvad de gæster der rejser sig op, har tilfælles.

Tegn og gæt med et twist

Tegn og gæt er en leg de fleste kender, og man kan derfor sagtens også lave den i sin helt oprindelige og traditionelle form. Her forberede man nogle ting, der skal tegnes for de andre, som så skal gætte, hvad der bliver tegnet. Man skal selvfølgelig sørge for at have nogle store stykker papir klar, så alle kan se hvad der bliver tegnet.

Jeg kaldte dette indslag Tegn og Gæt med et twist. Og twistet kommer ind, ved at man istedet for at benytte sig af almindelige blyanter eller tuscher kan benytte sig af pølser og ketchup eller remoulade. På denne måde bliver det en hel del svære at tegne de forskellige tegninger og det plejer altid at være til stor morskab for resten af gæsterne.

Tip en 13er

Tip en 13er kender rigtig mange, og den gør sig altid godt til en 13 års fødselsdagsfest. Det er egentlig blot et fancy navn for at holde en quiz. Quizzen kan med fordel omhandle fødselaren, og det er derfor altid sjovt at spørge ind til personlige ting ved ham eller hende. Fx hvad fødselarens skole hedder, hvem fødselarens bedste ven er osv.

Book en tryllekunstner

Lege og sjove indslag som overstående er altid godt til at få smilene frem blandt gæsterne. Men hvis man vil sikre at dagen bliver uforglemmelig og at stemningen bliver hevet helt til loftet, så skal man måske overveje et trylleshow til dagen. Mit navn er som sagt Anders Møller og jeg optræder til arrangementer over hele landet. En af mine specialiter er at optræde til fødselsdagsfester, og her sørger jeg altid for at få indblandet alle gæsterne gennem showet. Jeg lægger altid vægt på at der er en masse utrolige og fantastiske effekter blandet med en MASSE grin og humor. Derfor passer det altid godt ind i rammerne for en 13 års fødselsdagsfest, hvor den i forvejen gode feststemning vil blive endnu bedre.

Kontakt og få et uforpligtende tilbud

Læs mere om mig og mit show her

ideer underholdning 13 års fødselsdag