TRYLLEKUNSTNER TIL FIRMAFESTEN

CORPORATE MAGIC MED ANDERS MØLLER


Magisk underholdning til firmafesten? Skal jeres virksomhed holde årsfest, jubilæum, sommerfest, julefrokost etc.? Så kan Anders sørge for magisk underholdning i verdensklasse: jeres gæster vil skiftevis skraldgrine eller sidde i dyb forundring, når Anders fremfører sit fantastiske show skræddersyet til firmafesten. Hvis I vil sørge for, at I får et firmaarrangement, som jeres gæster vil huske tilbage på med stor glæde, så er Anders det perfekte valg.

Sceneshow eller close-up magi Uanset antallet af gæster tilpasser Anders sit show, så det passer jeres firmafest bedst. Anders viser enten et show i større format eller et close-up show, hvor magien forgår lige foran næserne på folk.

Kontakt for mere information og modtag et magisk tilbud!

firmafest underholdning
Image

"Det var en sand fornøjelse at have Anders på besøg! Han leverede et show fyldt med intelligent magi og manipulation samt en masse humor. Det sad lige i skabet!"

Anne, HK

Altid et sikkert valg

Gennem flere hundrede optrædener ved Anders hvordan man leverer uforglemmelig og sofistikeret underholdning for ethvert publikum!

Skræddersyet show

Anders skræddersyr sit show til netop jeres behov. Har I et slogan, produkt eller andet, der skal i fokus kan Anders implementere dette i sit show.

Masser af grin!

Anders leverer et show hvor publikum vil få motioneret lattermusklerne godt og grundigt, og samtidig vil de sidde tilbage i dyb forundring. Det er med andre ord uforglemmelig underholdning.

Publikum Indblandes

Magien er stærkest og underholdningen bedst når magien sker i tilskuernes egne hænder, og derfor indblandes tilskuerne gennem hele showet og får en ekstra personlig oplevelse.

tryllekunstner til firmafest
tryllekunstner til firmafest

OM ANDERS

Anders Møller er en af landets førende tryllekunstnere. Han optræder med en charmerende og nede-på-jorden stil, og har optrådt til i både indland og udland og på scener over hele landet. Anders ved præcis hvordan man skal "læse" publikum og det gør ham i stand til at give publikum en nærværende, stærk, personlig og utrolig sjov oplevelse.

Anders optræder til alle typer arrangementer, men det er især virksomheder, der har nydt godt af Anders' talent for at underholde og skabe forundring til firmafesten. Anders bruger trylleriet og en god portion humor som værktøjer til at give jeres gæster en oplevelse ud over det sædvanlige som vil blive snakket om lang tid frem.

BOOK NU


I er mere end velkomne til at sende en uforpligtende forspørgsel, så vi sammen kan danne de mest optimale rammer for at give jeres næste firmaarrangement et uforglemmeligt strejf af magi og underholdning jeres gæster sent vil glemme.

KONTAKT