TRYLLEKUNSTNER TIL
FIRMAFEST

Magisk underholdning

Fra tryllekunstner Anders Møller


Magisk underholdning til firmafesten? Skal jeres virksomhed holde årsfest, jubilæum, sommerfest, julefrokost eller noget tredje? Så kan tryllekunstner Anders Møller sørge for underholdning i absolutte topklasse: jeres gæster vil skiftevis skraldgrine eller sidde i dyb forundring, når Anders fremfører sit underholdende show. Hvis I vil sørge for at I får et firmaarrangement, som jeres gæster vil huske tilbage på med stor glæde, så er Anders det perfekte valg. Er i på udkig efter en tryllekunstner til julefrokost, så ser her.

Sceneshow eller close-up magi
Uanset antallet af gæster finder Anders en showtype, der passer jeres firmafest bedst. Anders viser enten et show i større format eller et close-up show, hvor magien forgår lige foran næserne på folk.

firmafest underholdning

Kig selv med her!

“Vores medarbejdere snakker stadig om dig! Du får vores varmeste anbefalinger.”

Karsten Skovgaard, Føtex

Altid et sikkert valg

Gennem flere hundrede optrædener ved Anders hvordan man leverer uforglemmelig og sofistikeret underholdning for ethvert publikum!

Skræddersyet show

Anders skræddersyr sit show til netop jeres behov. Har I et slogan, produkt eller andet, der skal i fokus kan Anders implementere dette i sit show.

Masser af grin!

Anders leverer et show hvor publikum vil få motioneret lattermusklerne godt og grundigt, og samtidig vil de sidde tilbage i dyb forundring. Det er med andre ord uforglemmelig underholdning.

Publikum Indblandes

Magien er stærkest og underholdningen bedst når magien sker i tilskuernes egne hænder, og derfor indblandes tilskuerne gennem hele showet og får en ekstra personlig oplevelse.

tryllekunstner til firmafest
underholdning til firmaarrangement

Tilfredse kunder

Silvan
Oracle
Bilka
Nordea
Lego
 

Om Anders

Magi leveret med charme og humor

Anders Møller er en af landets førende tryllekunstnere. Han optræder med en charmerende og nede-på-jorden stil, og har optrådt til +1000 arrangementer gennem de sidste ti år. Anders ved præcis hvordan man skal “læse” publikum og det gør ham i stand til at give publikum en nærværende, personlig og utrolig sjov oplevelse.

Anders optræder til alle typer arrangementer, men det er især virksomheder, der har nydt godt af Anders’ talent for at underholde og skabe forundring til firmafesten. Anders bruger trylleriet og en god portion humor som værktøjer til at give jeres gæster en oplevelse ud over det sædvanlige som vil blive snakket om lang tid frem.

Hør om Anders er ledig


I er mere end velkomne til at sende en uforpligtende forspørgsel, så vi sammen kan danne de mest optimale rammer for at give jeres næste firmaarrangement et uforglemmeligt strejf af magi og underholdning jeres gæster sent vil glemme.

Kontakt Anders