underholdning sølvbryllup

Er I på jagt efter den perfekte underholdning eller det sjoveste indslag til sølvbrylluppet?

Anders Møller laver et show, som jeres gæster sent vil glemme og som altid passer perfekt ind til sølvbrylluppet!

Sølvbryllup er altid en helt speciel anledning, og derfor er det vigtigt at man sørge for at festen sent bliver glemt. Man kan lave rigtig mange forskellige sjove indslag til sølvbrylluppet som bl.a

  • Tip en 13er
  • Tegn og gæt
  • Gæt og grimasser

Men hvis man virkelig vil tage sin gæster og sølvbryllupparret med storm så er et moderne trylleshow altid en god ide.

sjov til sølvbryllupAnbefalinger: 

“En stor tak skal lyde til Anders, der leverede et fantastisk og underholdende show til vores sølvbryllup. Han fik involveret alle vores gæster, store som små og alle fik en super god og sjov oplevelse.”
Jette Eggert

“Gæsterne var vilde med Anders og hans show. Det sad lige i skabet! Vi sad klæbet til stolene fra start til slut. Utrolig morsomt og meget magisk. Det satte prikken over i’et til vores forældres sølvbryllup.”
Kasper Bendixen

 

Giv jeres gæster den perfekte underholdning til jeres sølvbryllupsfest

Anders Møller er en af landets førende tryllekunstnere. Han giver sit show et moderne touch og fremfører det med humor og charme så alle vil blive godt underholdt. Anders er ikke blot tryllekunstner men formår samtidig at blande sit show med stand up komik og utrolige tankelæsning! Anders har optrådt til flere end 100 sølvbryllupper gennem de sidste 10 år og ved derfor præcis hvad der skal til for levere underholdning som fanger og imponerer alle jeres gæster fra første sekund.

Med gæsterne i fokus

Hvis I ønsker at alle jeres gæster får en magisk og utrolig aften så er der garanti for at Anders Møller er den rette til at klare sagen.

Alle vil inddrages

Anders lægger altid vægt på humor og nærvær gennem sit show og får således inddraget alle jeres gæster – uanset om der er 20, 30 eller +80 gæster. Han sørger for at alle får den bedste oplevelse og at ingen bliver gjort til grin i showet. Det vigtigste er at ALLE får sig en oplevelse, der er fyldt med en masse grin og forbløffelse, og som vil huskes længe efter.

Et show med en MASSE grin for alle.

Jeres gæster vil skiftes mellem at sidde med åben mund i fascination og få grinet godt igennem. Anders fremfører sit show med charme og humor som alle vil kunne grine med på – både unge som gamle.

En fælles oplevelse som skræddersyes til jeres sølvbryllup

Et moderne trylleshow giver gæsterne en fælles oplevelse som bryder isen og som alle vil kunne snakke med om. “Hvordan i AL VERDEN gjorde han det?” vil således blive hørt rigtig mange gange efter showet. Det er altid vigtigt at showet passer ind i jeres rammer, så Anders skræddersyr og sammensætter altid showet, så det passer bedst muligt ind til jeres behov.

Er magisk underholdning det rette til jeres sølvbryllup

Hvis I booker Anders Møller kan I læne jer roligt tilbage i stolen og nyde synet mens I og jeres gæster vil blive tryllebundet med de mest utrolige effekter og masser af grin fra start til slut. Anders optræder til flere hundreder arrangementer hvert år og det er garanti for at varen bliver leveret hver eneste gang.

Læs mere om Tryllekunstner Anders Møller her.

Kontakt nu.

underholdning til sølvbryllup