Hvis i er på udkig efter festunderholdning som vil trække stemningen i vejret og som jeres gæster vil elske – så læs med her.

Uanset hvilket type event man skal afholde, om det så er en fødselsdagsfest, et bryllup eller en firmafest så bør man tænke over hvordan man kan gøre at festen kommer til at blive et brag af en succes og hvordan man sikre at gæsterne får sig en aften eller dag, som vil blive ekstra speciel. Man kan skabe disse rammer ved fx at booke en komiker, festmusik eller lave et indslag som måske tip en 13er eller en anden sjov festleg. Disse gør sig også altid godt ind som festunderholdning, men hvis I virkelig vil give jeres gæster en ekstraordinær oplevelse, der i den grad vil blive husket og snakket en masse om, så er det måske en ide at booke en tryllekunstner.

Mit navn er Anders Møller og jeg optræder til arrangementer over hele landet. Mit show gør sig perfekt som festunderholdning, da det får alle indblandet gennem showet fra start til slut. Desuden blander jeg utrolig magi med en masse humor og grin, og det gør at gæsterne samtidig med at få tabt underkæben flere gange gennem showet også får lov til at grine godt igennem og få rystet lattermusklerne godt igennem!

underholdning til fest

Festunderholdning der gør festen uforglemmelig!

Jeg har optrådt professionelt i mere end 10 år og når I booker mig til at levere underholdningen, så kan I bl.a. forvente jer:

 • Utrolig underholdning, som giver en MASSE grin og forbløffelse!
 • Skræddersyet underholdning, der evt. kan få en fødselar, eller konfirmand i centrum.
 • Et perfekt festindslag, der hiver stemningen til i vejret.
 • Festunderholdning som fungerer som den perfekte icebreaker.
 • Festunderholdning for jeres gæster i alle aldre.
 • Underholdning som alle vil holde af med humor alle kan grine med på.

Jeres gæster vil altså få sig en magisk overraskelse som vil sætte godt gang i festen! Festunderholdning bør få få alle involveret og samtidig give gæsterne en masse at snakke om efter showet og længe efter.

Moderne underholdning til festen for alle

Jeg har optrådt til flere hundrede arrangementer over hele landet og har derfor en stor erfaring, der gør, at jeg med det samme sikre at gæsterne får en oplevelse, der vil blive nydt til fulde. Det er vigtigt at du som arrangør kan sætte dig godt tilbage i stolen og nyde synet af at dine gæster får en oplevelse, de vil elske: festunderholdning fra mig vil få alle med fra første sekund. Når jeg går på scenen så kan man godt glemme den traditionelle tryllekunstner med stive armbevægelser og måske lidt selvhøjtidelig tilgang til trylleriet – jeg laver moderne festunderholdning med en masse grin, publikums interaktion og improvisation.

Utrolige effekter, der vil få gæsterne til at måbe

Fra start til slut vil underholdningen byde på en masse utrolige effekter, som vil gøre at gæsterne sidder tilbage og tænker: “Det der må simpelthen være umuligt!” og det er lige præcis denne følelse som også gør, at man får en masse at snakke om efter underholdningen er overstået.

Masser af grin gennem hele showet

Det hele krydres med en masse humor og grin, der altid vil være tilpasset publikum. Humoren kommer aldrig under bæltestedet eller bliver for plat, så i modsætning til andre underholdningsformer skal man ikke være bange for at det bliver for plat for nogle i publikum. Det er humor som alle vil grine med på.

Få en hovedperson i centrum

Hvis I holder en fødselsdag, konfirmation eller bryllup, hvor der er en eller flere hovedpersoner til festen, så kan det altid være sjovt at lave festunderholdning, som får den eller disse personer lidt mere i centrum, så de husker dagen endnu bedre. Jeg sørger altid for at gøre dagen speciel for alle gæsterne i publikum, og hvis der er nogle, der skal lidt mere i centrum så er dette også en af mine specialiter. Her bliver hovedpersonen eller hovedpersonen på en hyggelig og super sjov måde inddraget, så de bliver stjernerne.

Alle inddrages

Alle i publikum inddrages i festunderholdningen, og showet bliver derfor meget mere personligt og uformelt, hvilket gør at alle kan slappe af og bare sætte sig godt til rette og se det umulige ske igen og igen. Det er også denne tætte interaktion med publikum som giver nogle af de sjoveste episoder, da jeg hele tiden benytter de reaktioner eller det som publikum siger til at forme showet og improviserer ud fra.

Til alle størrelser arrangementer

Uanset hvor mange gæster der er med til jeres fest eller event så kan mit show tilpasses til. Jeg optræder nemlig til alle typer af selskaber og selvom I er et mindre selskab på blot 10 eller 20 personer eller måske et selskab på +100 eller flere så tilpasser jeg det efter de behov I har. Hvis der er mange gæster med kan jeg sørge for lyd, så alle kan høre klart og tydeligt, der er nemlig ikke noget ved festunderholdning, hvor nogle af gæsterne ikke kan høre eller se, hvad der foregår.

For alle aldre

Uanset alder så vil alle få sig en fantastisk oplevelse. Hvis der er mange børn med til showet så tilpasser jeg det efter dette, så de får sig en ekstra god oplevelse og får lov at hjælpe mig gennem showet. Desuden så plejer jeg at lære dem en effekt eller to, som de kan vise videre til jer – og hvem ved, måske er det dem, som står for festunderholdningen til den næste fest.

Det siger andre

Herunder har jeg samlet et par referencer fra mine tidligere shows, som jeg er umådeligt stolte af. For mig er den suverænt bedste følelse at få lov at hjælpe med til at fester over hele landet uforglemmelige for gæsterne!

Vi havde booket Anders til min mands fødselsdagsfest og vi kunne simpelthen ikke have ønsket os bedre underholdning. Han leverede fænomenalt trylleri som fangede os alle fra første sekund.
Ruben Berner, Svenborg

Vi havde den store fornøjelse af at opleve Anders til min søns bryllup. gæsterne var vilde med Anders og hans show, og vi sad alle og måbede gennem hele showet. Det var SINDSYGT godt og meget meget magisk.
Finn Meinertsen, Skagen

Anders kom og underholdte til vores fest. Vi var forrygende godt underholdt, og Anders hjalp med at løfte stemningen op for hele aftenen. Alle vores gæster var tryllebundet fra start til slut og fik samtidig grinet godt igennem. Vi sender hermed de VARMESTE anbefalinger.
Jannet Teglgaard, Gilleleje

Jeg havde booket Anders Møller til min mors 80 års fødselsdag – en utrolig magisk og meget meget positiv oplevelse for alle gæsterne og ikke mindst min mor. Han er exceptionelt god til at få inddraget alle i publikum og til at huske navnene på gæsterne. Det var en fantastisk oplevelse med en masse utrolige tryllerier.
Thorlil Holm, Skovby

festunderholdning

Når jeg står for festunderholdningen er I sikret:

Med mange års erfaring og flere hundrede shows i bagagen, så ved jeg præcis hvordan man skal give netop jeres gæster den perfekte oplevelse og festunderholdning, som meget sent vil blive glemt.

 • Et festligt indslag som vil gøre festen helt speciel
 • Et personligt indslag med jeres gæster i fokus.
 • Festunderholdning som løfter stemningen til nye højder
 • Underholdning som skaber glæde og gode minder
 • Underholdning som får hovedpersonen i centrum

Hvis I vil høre mere, så er I altid velkomne til at bruge kontaktformularen her eller ringe direkte til mig.

Hvilken type underholdning til festen søger I?

Jeg tilpasser altid mit show så det passer jeres begivenhed. I kan herunder vælge hvilken type fest I søger festunderholdning til.

Festunderholdning:

Mad ud af huset

Udover god underholdning bør man også sørge for at der er god mad til ens gæster. Man har her to muligheder – nogle vælger selv at stå for madlavningen og andre vælger at få hjælp udefra. Her kan man vælge catering og mad ud af huset og i dette tilfælde kan det være en ide at benytte madkataloget.dk.

Kontakt i dag og hør mere

sjov festunderholdning

Hvis jeg har vakt jeres interesse så kan I kontakte mig og få et helt uforpligtende tilbud på festunderholdning, der vil passe perfekt ind til jeres arrangement. Har I ligeledes spørgsmål eller lignende så vil jeg også hjælpe med at besvare disse, og jeg hjælper altid med at finde den løsning, som passer bedst ind til netop jeres begivenhed.

Er I sent ude med festunderholdning? Det er aldrig for sent at booke festunderholdningen – det er selvfølgelig altid en fordel at være tidligt ude, så man ikke risikere at min kalender er fyldt ud, men uanset hvornår og hvor snart jeres kommende arrangement ligger, så vil jeg altid gerne give jeres gæster festunderholdning som er både fantastisk og sjov!

Kontakt her.

Læs mere om mig og se flere videoer og billeder her.