Håber I får et godt 2020!

Hej allesammen!

Håber I alle har haft et rigtig godt nytår. Jeg fejrede nytår på Tenerife med min familie – det var super hyggeligt!

Jeg har allerede haft årets første veloverstået show. En 50 års fødselsdag hvor alle gæsterne var med fra første sekund – og hvor jeg faktisk endte med at få en stående klapsalve efter showet. De var en fornøjelse at optræde for, og en rigtig god start på året!

Hvis I ved at der kommer en speciel begivenhed eller fest i løbet af 2020, som fx en fødselsdag, et bryllup, en konfirmation, firmafest, jubilæumsfest eller lignende, så er I mere end velkomne til at skrive eller ringe til mig, så I kan høre mere om mulighederne. Mange af årets populære datoer er allerede ved at blive booket op, så I skal ikke være bange for at skrive/ringe allerede nu:)

Hav en rigtig god dag!

Anders

PS: Husk at følge med på min Facebook-side for mange flere videoer.