Så er alle konfirmationerne overstået!

Pyha! Det har været en travl måned, der netop er overstået. Jeg har rejst landet tyndt for at optræde til mere end 20 konfirmationer. At sige jeg har haft travlt er nok en underdrivelse, for der har virkelig været rush på, men jeg klager ikke, for der er ikke noget sjovere end at være med til, at gøre en så stor dag for konfirmanderne endnu bedre og endnu mere uforglemmelig!

Jeg modtog netop følgende tilbagemelding fra et af mine konfirmationsshows:

Tak for et suverænt godt show, Anders. Vi har underholdt hele vejen i gennem, og det du gjorde dagen ekstra speciel for Anna!

At få sådan en tilbagemelding er noget af det bedste, for så ved man, at det har været med til at skubbe dagen op i det højeste gear! Nu er der selvfølgelig længe til konfirmationsperioden begynder for næste år, men hvis I kender datoen for jeres konfirmation næste år, kan du allerede nu sende en forspørgsel, så I undgår at min kalender er booket op, når vi når tættere på.

Bonus tip: Jeg tænker at komme med et ekstra lille bonus tip i mine indlæg fremover. Jeg vil starte ud med at anbefale siden ideertilfest.dk. De har været så flinke at anbefale mit show, så det er jeg meget taknemmelig for! Siden indeholder en masse artikler, der indeholder tips og tricks til alt, hvad der relaterer sig til festen. Der er artikler om den bedste underholdning, selskabslege, hvordan man laver de bedste drinks, hvordan man holder en god fødselsdagsfest osv.

Nå, det var bare lige en hurtig opdatering her fra! Nu vil jeg ud og nyde det gode sommervejr! Hav en rigtig god dag!

Anders